Notice: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /home/stadshal/altitudemeetings.se/wp-includes/taxonomy.php on line 1586

Coronasäkra möten!

På STUDIO Meetingpoint i Malmö avdelar vi nu ett av våra finaste och största mötesrum till coronasäkrade möten. Behovet hos bland annat ledningsgrupper att kunna träffas på ett smittsäkert sätt är stort och med rummet Satelliten kan vi erbjuda en unik möjlighet att genomföra den här typen av möten.

Webb- och hybridmöten

Vi är experter på innehåll och digital facilitering! Vi erbjuder bryggan mellan tekniken och en lyckad mötesupplevelse. Det innebär att vi säkrar hela kedjan från den inledande planeringen till genomförandet så att du kan känna dig fullständigt trygg under hela arrangemanget. I våra lokaler kan vi bygga den studiosetting du vill ha, och vi hjälper dig gärna med allt från talarcoaching till hur du skapar ett engagerande program som är fullspäckat med interaktion och inspiration. Oavsett om det möte är fysiskt, digitalt eller hybrid. Läs mer och ta del av våra aktuella erbjudanden här!

Innehållshjälp

Vi är experter på att sätta spännande, roligt och kunskapsrikt innehåll för konferenser och möten. Vi tänker gärna nytt och arbetar efter en egen metod för att säkra att mål och resultat uppnås. Vi startar gärna med vår egen innehållsworkshop, som garanterat kommer att hjälpa dig i hela innehållsarbetet. Vi har bland annat arbetat med Biblioteksdagarna (Svensk Biblioteksförening), Stora Utvecklingsdagen (Region Skåne), SKR:s Kulturkonferens, Malmö Näringslivsdag, Stora Tillväxtdagen (Tillväxtverket), Lyssna (ljudkonferens på uppdrag av LMK-stiftelsen) och Mobile Heights.

Våra moderatorer

En bra moderator är nyckeln till en bra konferens. Våra moderatorer är professionella, kunniga och pålästa. De bryr sig om ditt event, ditt ämne och din publik, är noga med förberedelser och skapar bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska nå sina mål och att alla deltagare ska känna sig trygga på scenen. För oss är en bra moderator en person som bryr sig om de som ska tala eller medverka. Som tar med sig glädje, humor och publikkontakt till ditt möte. Och som håller tiden! Läs mer och boka våra omtyckta moderatorer!

Vår talarcoaching

Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella, och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå. Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar eller till dig som vill säkra ett viktigt framträdande.

Våra workshopledare

Glöm workshops som inte leder till resultat och landar i abstrakta slutsater som aldrig tas vidare. Med våra processledare når du dina mål och får ett resultat du kan använda direkt. Vi arbetar enligt egna beprövade metoder och är alltid noga med våra avstämningar före workshopen. Det absolut viktigaste för oss är att leverera resultat som går att använda på riktigt. Därför lägger vi alltid extra tid i skapandet av våra processer, så att de är anpassade både till ämnet och till deltagarna. Läs mer om våra workshopledare här!

Våra föreläsare

Fake news och populismens utbredning • Hur man blir en bättre talare • Mod och entreprenörsskap • Hållbara inredningstrender • Hur näringsliv och forskning kan lösa våra globala utmaningar tillsammans - och skapa nya affärer. Läs mer om våra populära föreläsare!

Mat & underhållning

Vi är fenor på att fixa maten som höjer ditt event (vi har faktiskt en egen Mästerkock i vårt team). Och vi har ett mycket stort nätverk av underhållare som kan se till att avslutningen blir precis som du vill ha den.

Bakom kulisserna

Kolla in hur det sett ut när vi riggat och genomfört möten och sändningar under året som gått.

STUDIO Meetingpoint, Malmö

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Vi erbjuder nio härliga specialdesignade konferensrum – alla med havsutsikt – och en blackbox som är perfekt till större events. Hos oss känner du dig hemma och välkommen. Och vi hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte.

Läs mer »

Stadshallen, Lund

Stadshallen i Lund ligger mitt i Lund och är en fantastisk byggnad, ritad av Klas Anshelm och invigd 1968. Nu byggs Stadshallen om – och från och med 2022 kommer vi att driva verksamheten. Här skapar vi en plats för alla Lundabor, en plats som är öppen, levande och full av kultur. I Stadshallen kommer vi att ha Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat.

Läs mer »

The Loop, Lund

I hjärtat av Science Village, mitt emellan ESS och Max IV, byggs The Loop. Här kommer vi att driva Level Two – den centrala delen av huset som syftar till att sammanföra forskning och näringsliv och skapa värden av den unika placeringen mellan två av världens främsta forskningsanläggningar. Med The Loop får The Bridge också en fysisk plats. Det är här vi drar full nytta av The Bridges metod för samarbeten och skapar en samverkanskultur som alla i Science Village kan dra nytta av. På Level Two kommer vi att ha co-workingplatser, mötesrum och en specialdesignad Collaboration Arena där vi hjälper bolag och organisationer att lösa stora framtidsutmaningar. Dessutom byggs en konsertsal för 1 200 personer i bottenplan som gör det möjligt för oss att även arbeta med större konferenser och kongresser. The Loop och Level Two öppnar 2022.

Läs mer »

#iställetföralmedalen 2020

Livesänd samhällsdebatt 29 juni-3 juli. Två parallella innehållsspår varje dag. Läs mer och följ vårt program!

Läs mer »

Platsutveckling

Vi har arbetat med platsutveckling sedan starten 2015. Vi jobbar både med innehåll i hus och utveckling av stadsdelar. Läs mer om våra tankar!

Läs mer »

The Bridge by Altitude

Sedan 2015 finner The Bridge lösningar på stora och komplexa utmaningar för företag, människor eller samhällen. Vi gör det med unika metoder för samarbete och ett globalt nätverk av briljanta människor. The Bridge sammanför näringsliv och forskning och skapar nya hållbara affärer och innovationer. Vi arrangerar konferensen The Bridge Summit och sprider löpande kunskap under våra öppna arrangemang The Bridge Talk.

Läs mer »

Impact StartUp

Tänk om alla bolag som gör skillnad för samhället kunde växa – och snabbt åstadkomma ännu mer förändring. Just detta arbetar vi med sedan hösten 2019. Projektet heter Impact StartUp och är en nordisk accelerator för för bolag vars verksamhet gör skillnad i samhället – så kallade impact-bolag. Acceleratorn erbjuder ett kostnadsfritt program, där bolagen får hjälp med affärsmodeller, strategier för uppväxling och matchmaking med finansiärer. Anmälan är stängd.

Läs mer »

Altitude Academy

Hur förändrar vi samhället till det bättre? Vi har identifierat tre sätt: Vi kan bygga nya forum för demokratiska samtal och föra samman människor och kompetens som kan lösa stora utmaningar, vi kan påverka makthavare – och vi kan hjälpa dagens unga att få kraften, modet och verktygen att bli morgondagens ledare. Altitude Academy är vårt sätt att hjälpa dagens unga att växa till att bli morgondagens ledare och förändringsagenter. Ledarskapsutbildningen är kostnadsfri och vi träffas en gång i månaden under ett år. Ansökan är stängd just nu!

README

Under fem år drev vi den banbrytande konferensen README som tog avstamp i läsning som samhällsfråga. Tillsammans med skolor, bibliotek, medieföretag och idrottsföreningar skapade vi läsprojekt och diskuterade vår tids mest brännande ämnen. Att Bamse lärde barn vikten av källkritik på internet var ett resultat av vårt arbete.

Läs mer »

Framtidskompis

Sedan 2018 har vi arbetar på uppdrag av Malmö stad för att skapa långsiktiga relationer mellan skola och arbetsliv. Detta har vi gjort genom satsningen ”Framtidskompis - Unga och arbetsgivare tillsammans = winwin” där grundskoleelever får träffa företag och organisationer för att läsa sig mer om olika yrken, få nya kontakter och förebilder. 11 skolor i Malmö skapar långsiktiga relationer till 2-3 arbetsplatser/skola som får följa eleverna under ett antal år. Tillsammans genomförs studiebesök, workshops, föreläsningar och cases.