Skånes bästa möteslokaler

Välkommen att boka mötesrum hos oss på STUDIO Meetingpoint i Malmö och Stadshallen i Lund (2024 öppnar vi Level Two i The Loop, Science Village Lund). Vi har mötesrum för mellan 5-400 personer. Hos oss får du alltid toppservice, god mat och fika!

STUDIO Meetingpoint

Malmö, Nordenskiöldsgatan 24

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Vi erbjuder nio härliga specialdesignade konferensrum – alla med havsutsikt – och en blackbox som är perfekt till större events. Hos oss känner du dig hemma och välkommen. Och vi hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte.

Läs mer Boka

Stadshallen

Lund, Stortorget 9

Stadshallen i Lund ligger mitt i Lund och är en fantastisk byggnad, ritad av Klas Anshelm och invigd 1968. Här skapar vi en plats för alla Lundabor, en plats som är öppen, levande och full av kultur. I Stadshallen kommer vi att ha Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat. Vi har fina mötesrum för sällskap mellan 5–130 personer – och en fantastisk konsertsal (450 person).

Läs mer Boka

Level Two/
The Loop

Lund, Science Village

I hjärtat av Science Village, mitt emellan ESS och Max IV, byggs The Loop. Här kommer vi att driva Level Two – där vi sammanföra forskning och näringsliv för att skapa värden av världens främsta forskningsanläggningar. På Level Two kommer vi att ha co- workingplatser, mötesrum och en specialdesignad Collaboration Arena där vi hjälper bolag och organisationer att lösa stora framtidsutmaningar. The Loop och Level Two öppnar 2024.

Läs mer Boka