Våra föreläsningar

Inspiration och kompetenshöjning!
Nå nya möteshöjder på din kickoff, teambuilding eller konferens genom att boka våra populära föreläsare!
Anders Mildner

Anders är en erfaren, efterfrågad och engagerande föreläsare, som varvar djup kunskap och klokhet med varm humor.

Han har i flera år varit med på listan över Sveriges populäraste föreläsare – vilket nog inte är så konstigt eftersom han själv både har skrivit en talarhandbok och sedan många år coachat hundratals talare till att nå längre på en scen. 

Anders har en bakgrund som journalist och författare och har djup kunskap om demokratifrågor, samhällsdebatt, medieutveckling, digitalisering, kultur och läsfrågor – men föreläser också om retorik, processledning och hur man arbetar effektivt. Boka en mycket omtyckt inspirationstalare till ditt event.

Läs mer om Anders Mildner!

Boka!

”Klokskap och eftertanke” – Martin Jönsson, Dagens Nyheter ”Oerhört intressant, angeläget och viktigt” – Lotta Hansson, Polisregion Syd

Talarcoaching

Bli en bättre talare (30-45 min.)

Otroligt populär och insiktsfull inspirationsföreläsning, där Anders berättar hemligheterna bakom Altitude Meetings unika talarcoaching – och med stor humor lär dig knepen som snabbt gör dina föredrag professionella. Föreläsningen bygger på över 600 djupintervjuer, mängder med data från konferensbesökare och lång erfarenhet av att både föreläsa och arrangera konferenser. Den fungerar för alla som någon gång talar inför andra – oavsett sammanhang och nivå – och för alla som drar sig för att göra det. 

Talarcoaching

Älska möten

Hur jag lärde mig att älska möten (30-45 min.)

Är du trött på tråkiga, meningslösa och oorganiserade möten som suger livet ur dig och bara skapar stress? Du är inte ensam. Den goda nyheten är att det inte behöver vara så här. Hur jag lärde mig älska möten är en inspirerande och insiktsfull föreläsning om hur vi kan förändra vår arbetskultur och skapa meningsfulla möten som leder till riktiga resultat. Men det är också en föreläsning om mänskliga relationer och psykologi – och om delar av vår historia som vi tycks ha glömt bort.När föreläsningen är över har du fått konkreta och effektiva verktyg som kommer att kunna förändra ditt teams arbetssätt. Kan kombineras med workshop för hur din organisation framåt kan förbättra möten i praktiken på just er arbetsplats.

Lär dig älska möte

Workhack

Så får du saker gjorda på jobbet (30 min.)

Stressad på jobbet? Fylls dina dagar av mailkaos, kalenderkrockar och massor av saker som aldrig hinner bli slutförda?Workhack är din snabbguide till hur du kan arbeta annorlunda och snabbt få ordning och redat. Anders går igenom de mest framgångsrika metoderna för att få struktur på ditt arbete och ger konkreta tips som gör skillnad direkt.  Målet är att du ska slippa stress och må bättre – men på köpet får du och dina kolleger resultat som aldrig förr!

Yasemin Arhan Modéer

Yasemin är en av södra Sveriges mest profilerade näringslivsdebattörer och föreläser gärna om mod, entreprenörsskap, samt hur näringsliv och forskning tillsammans kan lösa våra globala utmaningar och skapa nya affärer på vägen.

Läs mer om Yasemin!

Boka!

"Energiskt och inspirerande, många spännande lärdomar" & "Ärligt, humoristiskt och avslappnat!" – Deltagare från Leadership Academy, Lunds Ekonomihögskola.

Ledarskap

Våga låta din verksamhet styras av värderingar!

Yasemin ger nycklarna till ett ledarskap som både har kraften att förändra dig och dina kolleger som medmänniskor – men som också kan få ditt företags eller organisations visioner kring exempelvis klimat eller social hållbarhet att bli verklighet. Med hållbara exempel och stor energi målar Yasemin upp en värld av möjligheter.

Ta ditt ledarskap till nya nivåer

Organisation

Tänk som en aktivist (30 min.)

Vill du lära dig att i varje läge se möjligheter att förändra, komma framåt och förbättra – i stort som smått? Den här engagerande och inspirerande föreläsningen handlar om hur du som privatperson eller företag/organisation kan göra skillnad på riktigt genom att förändra ditt tankesätt.Föreläsningen är perfekt inspiration för dig som är ledare – men passar också dig som personligen känner att du vill göra mer för att skapa ett bättre samhälle och motverka orättvisor men inte vet var eller hur du ska börja.

Sälj

Sälj inte – gör kunden en tjänst. Så blir du en bättre säljare! (30 min.)

Om vi inte förstår vilken tjänst vi kan göra en kund eller partner, så kommer samarbetet framåt heller inte bli bra, trovärdigt eller långsiktigt. Många organisationer pratar ofta internt om att man måste sälja bättre – men missar det viktigaste: att träna medarbetarna i att lyssna, vara nyfikna och bry sig.  Så hur gör man då för att nå längre?Lär dig knepen för var man bäst lägger fokus när man bygger nya kund- eller partnerrelationer och hur du ska tänka för att kunna ta betalt för de tjänster du erbjuder. 

 

 

 

Kontakt för bokning:
yasemin@altitudemeetings.se
070-992 80 48

Jonas Klevhag

Jonas har en bakgrund som manusförfattare, producent och manager och har under många år arbetat som affärsutvecklare. Han lägger gärna in interaktiva inslag i sina föreläsningar.

Läs mer om Jonas!

Boka!

(30 min.)

1+1 är mer än 2

Klimathot, krig och pandemi har på kort tid ställt enorma krav på extraordinära lösningar. I kriser har mänskligheten alltid hittat hållbara lösningar tack vare sin unika superförmåga, att samarbeta – den magiska formeln när ett plus ett blir mer än två. Men vad är det som får oss att kompromissa med vårt egna för att åstadkomma mer tillsammans? Hur skapar vi platser, samhällen och företagskulturer som gynnar samarbete och bygger tillit? Och hur kan vi få våra samarbeten att hålla längre? Med egna erfarenheter som utgångspunkt och aktuell forskning som referens, ges publiken både nya insikter och konkreta verktyg för att själva utveckla sin och sin omgivnings samarbetsförmåga.

(30 min.)

Innovation – vad är det, varför bry sig och hur gör man?

Många organisationer ser ett behov att bli mer innovativa och det finns förmodligen lika många metoder, omorganisationer och paradigmer att följa som det finns företag. Den här föreläsningen tar ett steg tillbaka och tittar på varför vi behöver ägna oss åt innovation från början. Den börjar i de historiska perspektiven och slutar i reflektioner anpassade efter publikens kontext. Den kan bokas enskilt eller med efterföljande workshop på någon av kundens utmaningar.

(30 min.)

Framtidens affärsmodeller

Hur ska vi lita på en bättre framtid när så många förutsättningar för vår omvärld och vardag blir allt mer oförutsägbara? Klimatförändringar, geopolitisk instabilitet och pandemier är aktuella exempel på hur spelregler radikalt kan förändras. Hur kan vi hjälpa våra framtida generationer att tro på en utveckling som överskrider planetens gränser – men som ändå inte verkar göra mänskligheten lycklig? Den här insiktsfulla föreläsningen visar hur vissa av samhällets affärsmodeller faktiskt hindrar oss från att förändras. Den tittar närmare på hur vi kan skapa nya mätetal och tjänster som hjälper oss att ställa om till hållbar tillväxt.

 

 

Kontakt för bokning:
jonas@thebridge.se
0703-12 30 64

Kontakt

Övriga frågor?

Ulrika