Det här är vi.

 • Yasemin Arhan Modéer
  VD / Huvudägare
  +46 (0)70 992 80 48
  Strategi och praktik i ett – får saker att hända! Superkraft: proffs på att sammanföra olika delar av näringskedjor och skapa otippade konstellationer som leder till nya tankar, nya affärer och nya spännande samarbeten. Moderator, processledare och projektledare med blick för de stora sambanden. Bonus: Gammal fälttävlansryttare.
 • Sofie Granath
  Projektledare / Delägare
  +46 (0)707 41 21 99
  Ansvarig för de 10 mötesrummen på STUDIO Meetingpoint. En fena på koordinering, mästrar fixet och trixet för allt från stora konferenser till kundträffar. Altitudes egen matexpert, med egna koncept för middagar, fikor och smakupplevelser. Följ @sofiesbord på Instagram! Bonus: Kom trea i Sveriges Mästerkock 2016.
 • Amelie Rönngard
  Projektledare / Delägare
  +46 (0)708 77 15 97
  Med en mängd mötesarrangemang i bagaget i form av vetenskapliga kongresser, mässor och ett stort antal små och stora konferenser så planeras allt med säker hand, stort engagemang och med känsla för detaljer. Är en vän av ordning och kan organisera och styra de flesta projekt – och det blir ännu roligare då man jobbar i team med kollegorna. Bonus: Spelat tennis sedan barnsben, är bland det roligaste som finns – någon som vill spela?
 • Anders Mildner
  Innehålls- och kommunikationsansvarig / Delägare
  +46 (0)733 12 03 98
  Skapar spännande koncept och innehåll till både våra egna och andras möten och konferenser. Huvudansvarig för Altitudes kommunikation. Modererar gärna och tycker om att leda workshops till handfasta resultat. Föreläser flitigt om fake news, virala lögner och populism. Har egen talarcoaching som garanterat lyfter deltagarnas presentationer och är en fena på medieträning. Bakgrund som journalist med 20 års erfarenhet av nyheter, opinion och kultur. Bonus: Har skrivit en bok om ljud.  
 • Aylin Daut
  Projektledare
  +46 (0)72 029 93 86
  Driver projekt som är knutna till inkludering och mångfald, kultur, samhälls- och skolfrågor. Har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och ett imponerande kontaktnät inom den idéburna sektorn. Aylin jobbar med flera samverkansprojekt där hon bygger starka community med människor från alla sektorer. När det kommer till digitala möten och konferenser hjälper Aylin er med teknik och projektledning! Bonus: Altitudes spirituellaste! Stenar, horoskop, energier – Aylin guidar dig!
 • Calle Håkansson
  Projektledare och säljansvarig
  +46 (0)734 24 10 34
  Bygger nätverk av nya och gamla kunder och samarbetspartners. Gedigen bakgrund från bankvärlden. Kontakta Calle för diskussioner kring våra utbildningar, föreläsningar, frukostmöten, kundträffar och andra samarbeten. Kanske kan vi gemensamt förverkliga din affärsidé eller ditt projekt? Bonus: Inbiten MFF-supporter som aldrig missar en match på Stadion.
 • Sissela Arkander
  Community Manager / STUDIO
  +46 (0)702 52 50 20
  Fullt fokus på STUDIO och dess hyresgäster – skapar möten mellan människor och bygger community för Malmös bästa hus. Projektleder både interna och externa konferenser och har varit på uppdrag från San Fransisco till Bornholm. Har bakgrund inom tv- och dataspelsbranschen. Brinner för hälsa och välmående hos människan där daglig rörelse är A och O. Bonus: Är en höjdare på att laga Crème brûlée.
 • Ulrika Hjerpe
  Projektledare
  +46 (0)707 83 37 47
  Stort fokus på STUDIO Meetingpoint. Koordinerar och projektleder allt kring kundernas möten och arrangemang. Oavsett om ditt möte är fysiskt, digitalt eller hybrid – Ulrika hjälper dig nå resultat! Har stor erfarenhet av möten mellan människor, både inom näringsliv men också från stora publika arrangemang i festivalform. Bonus: Äger keramikverkstad där alster i olika form tas fram när hon inte jobbar med Altitudes projekt.
 • Jonas Klevhag
  Affärsutvecklare / Processledare
  +46 (0)703 12 30 64
  Driver affärsutvecklande samarbeten i The Bridge Forum och Öresund Future Hub. Trollar med affärsmodeller och framtidsscenarier. Superkraft: har en särskild associativ förmåga att koppla samman delarna till många möjliga helheter. Brokig bakgrund som manusförfattare, humorist, producent och manager. Flitigt efterfrågad processledare, moderator och föreläsare. Bonus: Bakar södra Sveriges godaste kanelbullar på surdeg.
 • My Koskinen
  Projektledare
  + 46 (0)733 76 35 06
  Projektleder och genomför arrangemang kopplade till STUDIO Meetingpoint. En doer med ett öga för detaljerna som skapar den perfekta helhetsupplevelsen. Bokningsansvar och koordinerar på plats – men producerar även innehåll för sociala medier i stora platsutvecklingsprojekt. Bonus: Inbiten Harry Potter-fan, tidigare flygvärdinna som fick sluta på grund av åksjuka.
 • Clara Ohlsson
  Kommunikatör
  + 46 (0) 709 57 29 87
  Brinner för att skapa grafiskt, rörligt och textuellt innehåll. Kombinerar text, foto och form på ett engagerande sätt och har inga problem med korta deadlines och snabba förändringar. Det strategiskt tänket ska genomsyra all kommunikationsplanering och alla sociala medie-publiceringar. Bonus: Bakgrund inom teater och att arbeta med barn och unga. Intresserad av samhällsfrågor, kommunikationstrender och samlar på pyttesmå isbjörnar.
 • Rebecka Beslic
  Projektledare/ STUDIO
  + 46 (0)730 83 50 78
 • Emma Cosmo
  Kommunikation och internationella relationer
  +46 (0)70-654 21 15
  Söker lösningar på globala utmaningar inom The Bridge. Har jobbat med marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling i Stockholm, Malmö, Paris, Peking och Hong Kong. Startade sin karriär som ambulerande brödförsäljare i Mölle. Superkraft: Trivs med att dimpa ner i nya sammanhang och hitta nya möjligheter. Bonus: Är en hejare på att bredspackla.
 • Hani Warsame
  Konferensvärd och receptionist
  +46 (0)72-047 60 24
  Ni hittar Hani i STUDIO:s reception eller i STUDIO Meetingpoint – alltid redo att ta hand om alla besökare och gäster på bästa sätt. Med erfarenhet inom service och konferensverksamheter sprider Hani alltid glädje omkring sig. Aktiv i föreningslivet och brinner för att motivera, inspirera och peppa alla omkring henne – särskilt unga med dålig självkänsla. Bonus: Älskar att dansa och tar varje tillfälle i akt för en danspaus!