Det här är vi.

 • Yasemin Arhan Modéer
  VD / Huvudägare
  +46 (0)70 992 80 48
  Strategi och praktik i ett – får saker att hända! Superkraft: proffs på att sammanföra olika delar av näringskedjor och skapa otippade konstellationer som leder till nya tankar, nya affärer och nya spännande samarbeten. Moderator, processledare och projektledare med blick för de stora sambanden. Bonus: Gammal fälttävlansryttare.
 • Sofie Granath
  Operativt ansvarig / Delägare
  +46 (0)707 41 21 99
  Projektleder stora projekt och digitala sändningar. En fena på koordinering, mästrar fixet och trixet för allt från stora konferenser till kundträffar. Altitudes egen matexpert, med egna koncept för middagar, fikor och smakupplevelser. Följ @sofiesbord på Instagram! Bonus: Kom trea i Sveriges Mästerkock 2016.
 • Amelie Rönngard
  Projektledare / Ekonomiansvarig / Delägare
  Med en mängd mötesarrangemang i bagaget i form av vetenskapliga kongresser, mässor och ett stort antal små och stora konferenser så planeras allt med säker hand, stort engagemang och med känsla för detaljer. Är en vän av ordning och kan organisera och styra de flesta projekt – och det blir ännu roligare då man jobbar i team med kollegorna. Bonus: Mat och tennis är Amelies stora passioner i livet. Älskar att upptäcka nya smaker och kombinationer. Drömmer om en egen tennisbana.
 • Anders Mildner
  Opinions- och innehållsansvarig / Delägare
  +46 (0)733 12 03 98

  Skapar spännande koncept och innehåll till möten och konferenser. Modererar gärna och tycker om att leda workshops till handfasta resultat. Föreläser flitigt om demokratifrågor och bokas ofta för att föreläsa om hur man skapar riktigt bra jobbmöten och hur man arbetar strukturerat (Workhack). Anders erbjuder talarcoaching där han hjälpt hundratals talare nå ut med sina budskap. Bakgrund som journalist med 20 års erfarenhet av nyheter, opinion och kultur. Stor insikt i medielandskapet och producerar Samtidspodden varje vecka. Bonus: Har skrivit en bok om ljud.

 • Ulrika Hjerpe
  Projektledare / Konceptutvecklare / Konferensansvarig Stadshallen
  +46 (0)707 83 37 47

  Projektledare och konceptutvecklare för Altitude Meetings ytor i Lunds Stadshall. Har stor erfarenhet av möten mellan människor, både inom näringsliv men också från stora publika arrangemang i festivalform. Ett öga för helheten i ditt arrangemang och ser tydliga mönster kring logistik och effektivitet utan att göra avkall på detaljerna. Alltid strävan efter att skapa en bra upplevelse i alla lägen, både för kunden i vardagen och för familj och vänners happenings. Bonus: Grym på keramik (har ägt keramikverkstad) och är en fena på att arrangera utflykter och fester! Väck henne mitt i natten och be om ett danssteg; bugg, snoa eller hambo!

 • Rebecka Beslic
  Bokningsansvarig Studio Meetingpoint / Community Manager STUDIO
  + 46 (0)730 83 50 78
 • Aylin Daut Shad
  Projektledare / Ansvarig för social hållbarhet
  +46 (0)72 029 93 86
  Som ansvarig för företagets sociala hållbarhetsarbete är Aylin djupt engagerad i att främja positiva samhällsförändringar genom olika projekt och initiativ. Med sin omfattande erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, samt ett imponerande kontaktnät inom den idéburna sektorn, är Aylin en drivande kraft bakom flera projekt som fokuserar på inkludering och samhällsförändring. Har en unik förmåga att bygga relationer genom samverkansprojekt, där hon samlar människor från alla sektorer.  Driver bland annat nätverket HANI som syftar till att hjälpa unga att bygga sina nätverk samt ge företag och organisationer nya insikter och perspektiv. Bonus: Resor och restaurangupplevelser – Aylin har koll!
 • Calle Håkansson
  Konceptutvecklare Stadshallen / Säljare
  +46 (0)734 24 10 34
  Bygger nätverk av nya och gamla kunder och samarbetspartners. Gedigen bakgrund från bankvärlden. Kontakta Calle för diskussioner om musik, utställningar och andra kulturevenemang. Kanske kan vi gemensamt förverkliga en föreställning eller ditt projekt? Bonus: Inbiten MFF-supporter som aldrig missar en match på Stadion.
 • Sissela Arkander
  HR-ansvarig / Ekonomi
  +46 (0)702 52 50 20

  Från communitybyggande på STUDIO i Malmö är basen nu på Stadshallen i Lund. Osar service ut i fingerspetsarna och älskar när våra lokaler fylls med gäster och vi får ge dem en fantastisk upplevelse. Ansvarar för HR på bolaget och brinner för människors välmående och hälsa. Sätter teamet främst och mår som bäst när alla andra växer och frodas. Bonus: Tar varje chans hon får att baka. Enligt Sissela är det den bästa avkopplingen.

 • Clara Ohlsson
  Kommunikationsansvarig
  + 46 (0) 709 57 29 87
  Brinner för att planera och skapa grafiskt, rörligt och textuellt innehåll. Kombinerar text, foto och form på ett engagerande sätt och har inga problem med korta deadlines och snabba förändringar. Clara jobbar strategisk med målgrupper, budskap och kanalval – och har koll på de senaste kommunikationstrenderna! Bonus: Samlar på pyttesmå isbjörnar.
 • Jonas Klevhag
  Affärsutvecklare / Processledare
  +46 (0)703 12 30 64
  Driver affärsutvecklande samarbeten med fokus på klimatet. Trollar med affärsmodeller och framtidsscenarier. Superkraft: har en särskild associativ förmåga att koppla samman delarna till många möjliga helheter. Brokig bakgrund som manusförfattare, humorist, producent och manager. Flitigt efterfrågad processledare, moderator och föreläsare. Bonus: Bakar södra Sveriges godaste kanelbullar på surdeg.
 • Abdiaziz Aden
  Konferensvärd / Fotograf

  Fotograferar och filmar porträtt, mingel och events! Förutom för fotografering finns Abdi till hands i våra konferensanläggningar – så att du som kund får den bästa upplevelsen!

 • My Koskinen
  Projektledare / Säljansvarig
  + 46 (0)733 76 35 06

  Projektleder The Loop och vår nya coworking och konferensanläggning Level Two som öppnar hösten 2024. Genomför spännande arrangemang och är en riktig doer med ett öga för detaljerna som skapar den perfekta helhetsupplevelsen. My har lösningar och idéer som får ditt möte eller event att sticka ut! Bonus: Tidigare flygvärdinna som fick sluta på grund av åksjuka. 

 • Hani Warsame
  Konferensvärd / Ansvarig Stadshallen bottenplan
  +46 (0)72-047 60 24
  Ni hittar Hani i STUDIO:s reception, på STUDIO Meetingpoint eller i Stadshallens vardagsrum – alltid redo att ta hand om alla besökare, arrangörer och gäster på bästa sätt. Med erfarenhet inom service och konferensverksamheter sprider Hani alltid glädje omkring sig. Aktiv i föreningslivet och brinner för att motivera, inspirera och peppa alla omkring henne. Har du en idé för att fylla Lunds stadshallen med liv? Hör av dig till Hani! Bonus: TikTok-fantast!