Ett välplanerat möte gör hela skillnaden

Hos oss får du hjälp att planera ditt möte så att innehållet blir relevant, intresseväckande och väl disponerat över tid – oavsett om det sker live, digitalt eller i hybridform. Vi erbjuder idéer kring konferensinnehåll, talarcoaching, processledning av workshops och mycket annat.

Nedan kan du läsa om våra tjänster och hur du lyckas med ditt möte!

Våra pågående projekt

Våra föreläsningar

Framtidens affärsmodeller • Hur man blir en bättre talare • Så blir du en bättre säljare! • Hur jag lärde mig att älska möten • Kunskapsdela mera! Läs mer om våra populära föreläsare!

Läs mer »
Altitude Meetings projektledning

10-timmar projektledning

På Altitude Meetings är vi experter på möten. Vi vill hjälpa er att nå nya möteshöjder. Med 10-timmarspaketet kopplar vi på en erfaren projektledare som ser till att ert möte får det där “lilla extra” som imponerar på konferensdeltagarna.

Läs mer »
Hyr mötesrum hos oss. Personal i mysig lounge.

FAQ: Vanliga frågor och svar STUDIO Meetingpoint Malmö

Ska du boka mötesrum hos oss i Malmö? Vi svarar på våra gästers vanligaste frågor!

Läs mer »
altitude poddinspelning studio stadshallen

Spela in podd hos oss

Har du hört? Ljud är det nya! I Stadshallen finns Lunds coolaste poddstudio – här kan du spela in din egna podd med professionell hjälp och utrustning.

Läs mer »

The Bridge Method

Vi använder vår egen metod – The Bridge Method – för att förstå utmaningar ur flera perspektiv och sedan ta reda på vad som driver de olika deltagarna att vilja vara med och skapa lösningar.

Läs mer »
Altitude Meetings personal

Miljö- och hållbarhetsfrågor

2021 skrev Altitude Meetings under Malmö stads Klimatkontrakt där vi förbinder oss till att samarbeta kring miljörelaterade frågor för att nå målet – ett hållbart Malmö till 2030! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss och bli ännu mer miljövänliga. Här kan du ta del av hur vi jobbar med miljötänk i våra lokaler och på våra evenemang.

Läs mer »

Tillgänglighet på STUDIO Meetingpoint

För oss på Altitude Meetings är det viktigt att alla känner sig välkomna! Här hittar du information om hur våra lokaler är utformade – ur ett tillgänglighetsperspektiv.

Läs mer »
Digitala möten Malmö

Webb- och hybridmöten

Vi är experter på innehåll och digital facilitering! Vi erbjuder bryggan mellan tekniken och en lyckad mötesupplevelse. Det innebär att vi säkrar hela kedjan från den inledande planeringen till genomförandet så att du kan känna dig fullständigt trygg under hela arrangemanget. I våra lokaler kan vi bygga den studiosetting du vill ha, och vi hjälper dig gärna med allt från talarcoaching till hur du skapar ett engagerande program som är fullspäckat med interaktion och inspiration. Oavsett om det möte är fysiskt, digitalt eller hybrid. Läs mer och ta del av våra aktuella erbjudanden här!

Läs mer »

Innehållshjälp

Vi är experter på att sätta spännande, roligt och kunskapsrikt innehåll för konferenser och möten. Vi tänker gärna nytt och arbetar efter en egen metod för att säkra att mål och resultat uppnås. Vi startar gärna med vår egen innehållsworkshop, som garanterat kommer att hjälpa dig i hela innehållsarbetet. Vi har bland annat arbetat med Biblioteksdagarna (Svensk Biblioteksförening), Stora Utvecklingsdagen (Region Skåne), SKR:s Kulturkonferens, Malmö Näringslivsdag, Stora Tillväxtdagen (Tillväxtverket), Lyssna (ljudkonferens på uppdrag av LMK-stiftelsen) och Mobile Heights.

Kontakta oss »

Våra moderatorer

En bra moderator är nyckeln till en bra konferens. Våra moderatorer är professionella, kunniga och pålästa. De bryr sig om ditt event, ditt ämne och din publik, är noga med förberedelser och skapar bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska nå sina mål och att alla deltagare ska känna sig trygga på scenen. För oss är en bra moderator en person som bryr sig om de som ska tala eller medverka. Som tar med sig glädje, humor och publikkontakt till ditt möte. Och som håller tiden! Läs mer och boka våra omtyckta moderatorer!

Läs mer »

Vår talarcoaching

Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella, och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå. Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar eller till dig som vill säkra ett viktigt framträdande.

Läs mer »

Våra workshopledare

Glöm workshops som inte leder till resultat och landar i abstrakta slutsater som aldrig tas vidare. Med våra processledare når du dina mål och får ett resultat du kan använda direkt. Vi arbetar enligt egna beprövade metoder och är alltid noga med våra avstämningar före workshopen. Det absolut viktigaste för oss är att leverera resultat som går att använda på riktigt. Därför lägger vi alltid extra tid i skapandet av våra processer, så att de är anpassade både till ämnet och till deltagarna. Läs mer om våra workshopledare här!

Läs mer »

Mat & underhållning

Vi är fenor på att fixa maten som höjer ditt event (vi har faktiskt en egen Mästerkock i vårt team). Och vi har ett mycket stort nätverk av underhållare som kan se till att avslutningen blir precis som du vill ha den.

Läs mer »

Bakom kulisserna

Kolla in hur det sett ut när vi riggat och genomfört möten och sändningar under åren som gått.

Läs mer »