Allt för ditt möte, din konferens eller ditt event!

Hos oss kan du få hjälp med allt från innehåll till genomförande. Från den allra första planeringen till projektledning, moderering, talare, eventdesign, workshops, kommunikation, mingel, underhållning och mat. Vi har egna moderatorer, egna föreläsningar och egna talarcoacher.

Bildgalleri

Vi har en bred och lång erfarenhet av att skapa och genomföra professionella digitala möten. Vi är experter på digital facilitering och ser till att du känner dig fullständigt trygg under hela arrangemanget. Vårt fokus ligger alltid på innehållet. Det innebär att vi säkrar hela kedjan från den inledande planeringen till det skarpa genomförandet. På vägen kan vi erbjuda hjälp med allt från talarcoaching till hur du skapar ett engagerande program som är fullspäckat med interaktion och inspiration.

Webb- och hybridmöten

Kan inte publiken eller talarna vara på plats? Vi hjälper dig med professionella webbinarier för upp till 800 deltagare på internet. Vi löser allt från mindre möten till större konferenser och kan precis som vanligt guida dig hela vägen från innehåll och anmälningar till coaching, proffstips och genomförande. Vi har tekniken och utnyttjar våra fantastiska rum för att bygga den studio-setting du vill ha. Inga förkunskaper krävs. Klicka på rubriken för att läsa mer om våra erbjudanden!

Våra moderatorer

En bra moderator är nyckeln till en bra konferens. Våra moderatorer är professionella, kunniga och pålästa. De bryr sig om ditt event, ditt ämne och din publik, är noga med förberedelser och skapar bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska nå sina mål och att alla deltagare ska känna sig trygga på scenen. För oss är en bra moderator en person som bryr sig om de som ska tala eller medverka. Som tar med sig glädje, humor och publikkontakt till ditt möte. Och som håller tiden! Läs mer och boka våra omtyckta moderatorer!

Våra föreläsare

Fake news och populismens utbredning • Hur man blir en bättre talare • Mod och entreprenörsskap • Hållbara inredningstrender • Hur näringsliv och forskning kan lösa våra globala utmaningar tillsammans - och skapa nya affärer. Läs mer om våra populära föreläsare!

Vår talarcoaching

Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella, och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå. Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar eller till dig som vill säkra ett viktigt framträdande.

Våra workshopledare

Glöm workshops som inte leder till resultat och landar i abstrakta slutsater som aldrig tas vidare. Med våra processledare når du dina mål och får ett resultat du kan använda direkt. Vi arbetar enligt egna beprövade metoder och är alltid noga med våra avstämningar före workshopen. Det absolut viktigaste för oss är att leverera resultat som går att använda på riktigt. Därför lägger vi alltid extra tid i skapandet av våra processer, så att de är anpassade både till ämnet och till deltagarna. Läs mer om våra workshopledare här!

Innehållshjälp

Vi är experter på att sätta spännande, roligt och kunskapsrikt innehåll för konferenser och möten. Vi tänker gärna nytt och arbetar efter en egen metod för att säkra att mål och resultat uppnås. Vi startar gärna med vår egen innehållsworkshop, som garanterat kommer att hjälpa dig i hela innehållsarbetet. Vi har bland annat arbetat med Biblioteksdagarna (Svensk Biblioteksförening), Stora Utvecklingsdagen (Region Skåne), SKR:s Kulturkonferens, Malmö Näringslivsdag, Stora Tillväxtdagen (Tillväxtverket), Lyssna (ljudkonferens på uppdrag av LMK-stiftelsen) och Mobile Heights.

Mat & underhållning

Vi är fenor på att fixa maten som höjer ditt event (vi har faktiskt en egen Mästerkock i vårt team). Och vi har ett mycket stort nätverk av underhållare som kan se till att avslutningen blir precis som du vill ha den.