Allt för ditt möte, din konferens eller ditt event!

Med innehållet i fokus skapar vi på Altitude Meetings mötesupplevelser utöver
det vanliga. Hos oss får du hjälp att planera och genomföra ditt möte, oavsett
det är live, digitalt eller hybrid. Nedan kan du läsa om våra tjänster och hur du
lyckas med ditt nästa möte!

Tillgänglighet på STUDIO Meetingpoint

För oss på Altitude Meetings är det viktigt att alla känner sig välkomna! Här hittar du information om hur våra lokaler är utformade – ur ett tillgänglighetsperspektiv.

Coronasäkra möten!

På STUDIO Meetingpoint i Malmö avdelar vi nu ett av våra finaste och största mötesrum till coronasäkrade möten. Behovet hos bland annat ledningsgrupper att kunna träffas på ett smittsäkert sätt är stort och med rummet Satelliten kan vi erbjuda en unik möjlighet att genomföra den här typen av möten.

Webb- och hybridmöten

Vi är experter på innehåll och digital facilitering! Vi erbjuder bryggan mellan tekniken och en lyckad mötesupplevelse. Det innebär att vi säkrar hela kedjan från den inledande planeringen till genomförandet så att du kan känna dig fullständigt trygg under hela arrangemanget. I våra lokaler kan vi bygga den studiosetting du vill ha, och vi hjälper dig gärna med allt från talarcoaching till hur du skapar ett engagerande program som är fullspäckat med interaktion och inspiration. Oavsett om det möte är fysiskt, digitalt eller hybrid. Läs mer och ta del av våra aktuella erbjudanden här!

Innehållshjälp

Vi är experter på att sätta spännande, roligt och kunskapsrikt innehåll för konferenser och möten. Vi tänker gärna nytt och arbetar efter en egen metod för att säkra att mål och resultat uppnås. Vi startar gärna med vår egen innehållsworkshop, som garanterat kommer att hjälpa dig i hela innehållsarbetet. Vi har bland annat arbetat med Biblioteksdagarna (Svensk Biblioteksförening), Stora Utvecklingsdagen (Region Skåne), SKR:s Kulturkonferens, Malmö Näringslivsdag, Stora Tillväxtdagen (Tillväxtverket), Lyssna (ljudkonferens på uppdrag av LMK-stiftelsen) och Mobile Heights.

Våra moderatorer

En bra moderator är nyckeln till en bra konferens. Våra moderatorer är professionella, kunniga och pålästa. De bryr sig om ditt event, ditt ämne och din publik, är noga med förberedelser och skapar bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska nå sina mål och att alla deltagare ska känna sig trygga på scenen. För oss är en bra moderator en person som bryr sig om de som ska tala eller medverka. Som tar med sig glädje, humor och publikkontakt till ditt möte. Och som håller tiden! Läs mer och boka våra omtyckta moderatorer!

Vår talarcoaching

Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella, och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå. Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar eller till dig som vill säkra ett viktigt framträdande.

Våra workshopledare

Glöm workshops som inte leder till resultat och landar i abstrakta slutsater som aldrig tas vidare. Med våra processledare når du dina mål och får ett resultat du kan använda direkt. Vi arbetar enligt egna beprövade metoder och är alltid noga med våra avstämningar före workshopen. Det absolut viktigaste för oss är att leverera resultat som går att använda på riktigt. Därför lägger vi alltid extra tid i skapandet av våra processer, så att de är anpassade både till ämnet och till deltagarna. Läs mer om våra workshopledare här!

Våra föreläsare

Fake news och populismens utbredning • Hur man blir en bättre talare • Mod och entreprenörsskap • Hållbara inredningstrender • Hur näringsliv och forskning kan lösa våra globala utmaningar tillsammans - och skapa nya affärer. Läs mer om våra populära föreläsare!

Mat & underhållning

Vi är fenor på att fixa maten som höjer ditt event (vi har faktiskt en egen Mästerkock i vårt team). Och vi har ett mycket stort nätverk av underhållare som kan se till att avslutningen blir precis som du vill ha den.

Bakom kulisserna

Kolla in hur det sett ut när vi riggat och genomfört möten och sändningar under året som gått.