Mötesrum Malmö

Hos oss kan du hyra både större och mindre möteslokaler i Malmö med bästa möjliga läge. Konferenslokalerna i STUDIO Meetingpoint är dessutom perfekta för större events. Vi är experter på att anordna konferenser, mässor, kickoffer, och kan hjälpa dig med allt från projektledning och innehåll till registrering, mat, fika och underhållning.
lounge malmö mötesrum

Boka mötesrum i Malmö hos Altitude Meetings

På STUDIO Meetingpoint i Malmö erbjuder vi 10 fantastiska och välutrustade mötesrum att boka för både stora och mindre möten. Hos oss hittar du inspirerande och mycket moderna mötesrum – mitt i hjärtat av centrala Malmö! Boka vår möteslokal i Malmö idag och njut av fantastisk havsutsikt från alla våra fina och ljusa rum. Vi hjälper dig gärna med det där lilla extra för ditt möte!

STUDIO Meetingpoints mötesrum i Malmö är Skånes mest genomtänkta och perfekta för att hyra vid behov av en toppmodern mötesplats. Varje rum är anpassat efter de behov du kan tänkas ha, och är tekniskt fullt utrustade med den senaste tekniken för högkvalitativa videomöten. Så, boka nu för att hyra mötesrum i Malmö eller hyra möteslokal i Malmö för att uppleva en minnesvärd upplevelse!

Boka!

Konferensrum Act
Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Circle 8 pers

Circle 8 pers

Ett perfekt konferensrum för mindre och personliga möten. Böcker, mjuka material och bekväma stolar bäddar för avslappnade samtal. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Play 15 pers

Play 15 pers

I Play finns det möjligheter till diskussion och kreativt tänkande. Passar allt från mindre föreläsningar till workshops och arbete i grupp. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Act 15 pers

Act 15 pers

Ett flexibelt rum bäddat för beslut och konstruktiva diskussioner. Här blir saker gjorda! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Board 10 pers

Board 10 pers

Ett mötesrum för diskussion och beslut. Som ett traditionellt konferensrum, men med extra flexibilitet. Whiteboardvägg för spontana anteckningar. Pris från 4000 kr ex. moms.

Boka här
Expore 15 pers

Expore 15 pers

Ett konferensrum med generöst ljusinsläpp och mjuka former. Perfekta förutsättningar för idégenerering! Går att slå ihop med Create och Act och förvandlas till ett mötesrum för 45 personer, perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper.

Boka här
View 50 pers

View 50 pers

Vårt eget behagliga skrytrum. Utsikten, ljusinsläppet och möbleringen skapar ett lugn och en nästan meditativ känsla.

Boka här
Create 15 pers

Create 15 pers

Det mest tillåtande av de kreativa mötesrummen. Diskutera, låt idéerna flöda fritt och rita nästan överallt! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Våra konferensanläggningar

STUDIO Meetingpoint

Våra mötes- och konferenslokaler har en fantastiskt utsikt och skapar förutsättningar att nå fram och nå längre med dina möten. Konferenslokalerna i STUDIO Meetingpoint är perfekta också för större events. Vi är experter på att anordna konferenser, mässor, kickoffer, och kan hjälpa dig med allt från projektledning och innehåll till registrering, mat, fika och underhållning.

Boka!

Våra konferensanläggningar

Stadshallen Lund

I Stadshallen har vi Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat. Vi har fina mötesrum för sällskap mellan 5–130 personer – och en fantastisk konsertsal (450 person).

Boka!

Våra konferensanläggningar

Level Two Lund

På Level Two kommer vi att ha co- workingplatser, mötesrum och en specialdesignad Collaboration Arena där vi hjälper bolag och organisationer att lösa stora framtidsutmaningar. The Loop och Level Two öppnar 2024.

Boka!
möteslokal med havsutsikt

Vad skapar ett lyckat möte? Vi vet att perfekt utrustade lokaler, ljusa och trevliga rum med fina möbler, väl fungerande teknik och en genomtänkt, lyhörd och smidig service och ett härligt bemötande får ditt möte att nå nya höjder. Våra konferensrum och mötesrum ligger i hjärtat av Malmö, ett stenkast från stationen och precis där Västra hamnen möter innerstaden.

När du hyr mötesrum på STUDIO Meetingpoint blir du varmt omhändertagen av kunnig personal som bryr sig om att du når resultat och kommer längre med dina möten. Oavsett om du har ett mindre möte med bara enstaka personer eller om du har en större konferens med 100-tals personer.

STUDIO Meetingpoint erbjuder en fantastisk miljö för dina möten. Oavsett hur stora dina möten är kan vi hjälpa dig att boka rum som passar dina behov. Alla våra mötesrum är inspirerande, ljusa och har havsutsikt. De är perfekta för dina möten eftersom de är genomtänkta.

Vill du hyra ett rum för ett styrelsemöte? Vill du hyra ett rum för ditt team på jobbet? Vill du hyra rum för workshops? Vi har de perfekta rummen för dig!

 

Vi är även experter på digitala möten och kan hjälpa dig att arrangera allt ifrån renodlat digitala möten till hybridmöten där deltagare också är med fysiskt. Sedan vi öppnade STUDIO Meetingpoint 2015 har vi arrangerat tusentals möten med nöjda kunder. Vårt mål är att du ska lyckas med dina möten och att de ska ge resultat. Vi lägger alltid stor vikt vid att serva dig med allt runtomkring dina möten. Hos oss får du alltid bra mat. Dessutom tänker vi alltid på klimatet och på att allt inom våra möten ska vara hållbart. Det innebär att vi alltid sopsorterar allting, att vi ser till att servera god vegetarisk mat och att vi inte slänger saker i onödan.

Hör av dig till oss för att boka våra fina mötesrum!

Hyr mötesrum hos oss. Personal i mysig lounge.

Vanliga frågor

Vi har priser från 3 500 kr exkl. moms.
Vi erbjuder fantastiskt frukost, fika, lunch och mingelmat. Leverantörerna är restauranger som finns i STUDIO-huset: prisbelönta Lokal 17 samt Salads & Smoothies.
STUDIO finns på adressen Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Från Malmö Central kan du promenera, ca. 5 minuter eller ta buss nummer 5 från Malmö C till Orkanen.