Hyr unika möteslokaler i Lund på central adress

Hyr ett mötesrum i Lund där du kan hålla dina möten på en avskild och bekväm plats. Våra lokaler i Stadshallen är utrustade med allt som behövs för att dina möten ska vara produktiva och effektiva oavsett om det gäller stora eller små grupper.
Med sin moderna och bekväma inredning är våra rum en idealisk miljö som främjar kommunikation och kreativitet. Vi är centralt belägna i Lund och våra rum ger dig en vacker utsikt över staden. Dessutom har du närheten till både kollektivtrafik och många alternativ för mat och fika.

Moderna mötesrum i Lund

Vi vill att det ska vara enkelt för både lokala och besökande kunder att komma till våra möteslokaler i Lund. Utöver tillgänglighet erbjuder vi också flexibilitet när det gäller att välja mellan olika typer av rum och utrymmen. Vi har mindre rum som passar perfekt för samtal eller intervjuer, samt större för gruppaktiviteter eller stora sammankomster. Våra mötesrum är alltid utformade på ett professionellt sätt och utrustade med allt som behövs för att göra ditt affärsmöte eller samtal så produktivt som möjligt. Du kan boka rum för korta eller långa tidsperioder, beroende på dina behov. Våra möteslokaler i Lund är privata och konfidentiella, vilket gör dem särskilt lämpliga för känsliga samtal, affärsmöten eller intervjuer. 

Behaglig atmosfär

Vi strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär för dig i vårt mötesrum i Lund, så att du kan vara fokuserad och produktiv under hela din vistelse. Vi förstår att längre möten och samtal kan vara ansträngande och därför har vi skapat en miljö som hjälper dig att koppla av och få ut det mesta av din tid här.

Boka modern möteslokal i Lund

För att underlätta detta har vi utrustat vårt mötesrum med modern teknik och flexibla möbleringsalternativ för att passa dina behov. Dessutom har vi ett fullt utrustat kök tillgängligt, där du kan ta en paus och laga en enkel måltid eller ta en kopp kaffe för att pigga upp dig själv mellan möten och samtal. Vi tror att det är de små detaljerna som gör en stor skillnad för din komfort och produktivitet. Boka ett mötesrum i Lund hos oss på Stadshallen idag.

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen i Stadshallen inger verkligen en wow-känsla när man kommer in. Den ligger gömd i hjärtat av Lund. Konsertsalen är möblerad i biosittning, 369 platser på parkett, 81 platser på balkong. Konsertsalen kan möbleras om för arrangemang i skolsittning upp till 110 personer. Tekniker på plats rekommenderas, pris enligt överenskommelse beroende på typ av arrangmeang.

Boka här
Amfi 130 pers

Amfi 130 pers

Amfi fungerar lika bra för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Ljusinsläppet från taket skapar en unik karaktär. Här finns plats för upp till 130 personer sittande, fast möblering likt en halv amfiteater. Pris från: 13 000 kr ex. moms.

Boka här
Elin Wägner 16 pers

Elin Wägner 16 pers

Med blick över Lunds gränder leder du här ditt team framåt. Ett rum perfekt för både beslutsfattande och teambuilding. Här samlas ni runt unikt designat bord, anpassat för rummet och tillverkat av Recoma Packwall byggskiva (återvunnen kartong). Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Stadshallens poddstudio! Här kan både vana användare av podcastutrustning, och även du som är nybörjare, spela in sin podd. Det kan bli ett tillägg till ert möte, kanske en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagare. Vi kan hjälpa er med både innehåll och teknik. Ca prisbild 6 000 kr för rum och utrustning

Boka här
Hilma Borelius 25 pers

Hilma Borelius 25 pers

I ett av de forna kommittérummen får ni känsla av avskildhet även om ni bara är ett stenkast från Stortorget i Lund och dess Rådhus. Hilma Borelius är perfekt för mindre föreläsningar med plats för upp till 25 personer. Publiken får då egna små cafébord – utmärkt för kaffekoppen. Rummet kan även möbleras med stolar i en ring, för diskussioner under exempelvis teambuilding. I Hilma Borelius får du verkligen ett smakprov på Stadshallens unika arkitektur. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Britta Holmström 16 pers

Britta Holmström 16 pers

Fint ljusinsläpp från hjärtat av Lund centrum. Här finns möjligheter till både diskussion och kreativt tänkande. Diskutera, låt idéerna flöda fritt. Här kommer ni framåt i er process! Här är möblerat i öar men med möjligheten att möblera om för ett stort bord. Möjlighet att rulla in whiteboard. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Görvel Sparre 16 pers

Görvel Sparre 16 pers

Avskilt från pulsen i ordinarie Stadshallen men med fönster mot city finner rni Görvel Sparres rum. Tillika vårt typiska work-shop-rum! Skrivbara väggar, lekfulla hjälpmedel och möblering i grupper – här kommer ni framåt! Här finns skärm med hdmi-koppling. Pris från 6000kr ex moms.

Boka här
Selma Colliander 10 pers

Selma Colliander 10 pers

Stadshallens mini-multi-rum - Samtalsrum, styrelserum, loge! En mindre styrelsemöte, förmöte innan stora konferensen eller träff med det mindre teamet. Står du på scen i konsertsalen kan detta rum även reserveras som loge. Pris från 4000 kr ex moms.

Boka här
Thora Kulle 6 pers

Thora Kulle 6 pers

Rummet för lilla teamet. Samtalsrum, intervjuer eller grupprum. Fönster mot vårfrugatatn, skärm för att koppla upp din dator och material för att leda mötet framåt välkomnar vi er till Thora Kulles rum. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Danssalen 35 pers

Danssalen 35 pers

Bland Lunds takåsar hittar ni Stadshallens avskilda multiyta. Den passar lika bra för disputationsfester som för möten där ni behöver vara ostörda. Här kommer ni kunna ha ett enskilt möte på egen våning; utbildning, workshop eller gruppövningar. Här kommer ni också kunna samlas till kvällen för mingel och kalas (inklusive dans!). Tillgång till pentry och toaletter i anslutning till rummet. Pris från 5000 kr exkl. moms.

Boka här
Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan ligger i markplan med fönster mot Botulfsplatsen- en öppen scen mitt i centrala Lund. Här kan du hålla en öppen föreläsning, standupföreställning eller ett mindre musikframträdande. Ytan passar även bra för mingel, provningar eller utställning. I nära anslutning till både restaurang och bistro blir det ett nära samarbete kring mat och dryck.

Boka här
Loungeytor för fikamingel och möten

Loungeytor för fikamingel och möten

När ni bokar konferens på Stadshallen får ni även tillgång till inspirerande och mysiga loungeytor perfekt för fikamingel eller kortare möten.

Boka här
Utställning

Utställning

Stadshallen erbjuder flera ytor för utställning i olika form. Vägghängd utställning från väletablerade konstnärer, skolklasser, konstföreningar, stadsutveckling mm. Om större ytor behövs för montrar eller golvyta går det också att anpassa efter huset övriga aktiviteter. Behöver du hjälp med ideér eller vill boka upp ytorna - Prata med oss!

Boka här

Kontakt