Allt du behöver veta om hybridmöten!

Hybridmöten är framtidens mötesform!

Men vad är ett hybridmöte? Och hur fungerar det?
Ett hybridmöte är en blandvariant mellan ett digitalt och ett fysiskt möte, det vill säga ett möte med deltagare/talare både på plats fysiskt men även uppkopplade digitalt. För att få ut så mycket som möjligt av mötet behöver både den fysiska och den uppkopplade publiken kunna komma till tals. Det räcker alltså inte att ha ett fysiskt möte som samtidigt sänds ut digitalt. Det är viktigt att båda publikerna kan interagera med varandra!

Ladda ner vårt whitepaper om hybridmöten här eller lyssna på podden Digitalsamtal, där Anders Thoresson och Anders Mildner pratar om hur mötesbranschen utvecklas och vad digitaliseringen av den innebär!

Missa heller inte vår korta videoserie!
I tre klipp berättar Anders Mildner om mötenas historia, vad coronakrisen lärde oss om videomöten och om vad som står vägen för mänsklig närvaro i en digital värld.


I del ett går vi från de allra första mötena i människans historia till 1800-talets dröm om video – och får reda på vad detta egentligen säger om vår tid.

I del två berättar vi om vilka nya krav som ställs på dig som ska arrangera ett digitalt möte och om hur coronakrisen har förändrat oss som människor och vår syn på teknik.

I del tre går vi in på hybridmöten i praktiken. Hur gör man och hur bör man tänka?

Vill du veta mer om våra hybridpaket, priser och vad som ingår? Läs här!