Föreläsningar & utbildningar

Aktuella föreläsningar

Bli en bättre talare!
Vill du också nå längre med dina föredrag och bli en bättre talare? Vi vet hur du gör! Boka vår populära inspirationsföreläsning, där vi berättar hemligheterna bakom Altitude Meetings framgångsrika talarcoaching – och lär dig knepen som snabbt gör dina föredrag professionella.
Bonus: vi avslöjar också de fem vanligaste misstagen – och vad publiken absolut inte vill att du gör.

Föreläsare
Anders Mildner

Boka föreläsningen?
Ring Anders Mildner på 073-3120398 eller maila anders (at) altitudemeetings (dot) se

 

Fake news, virala lögner och populism.
Föreläsningen som ger dig omvärldsbevakningen och djupanalysen du behöver för att förstå en av dagens mest omdebatterade frågor.
Vad är det egentligen som händer i en värld som präglas av ”alternativa fakta”, virala lögner, konspirationsteorier och bristande källkritik – där till och med presidenter blåljuger utan att skämmas?
Vad beror utvecklingen på, vad behöver vi veta och vad kan vi göra?

Föreläsare
Anders Mildner

Boka föreläsningen?
Ring Calle Håkansson på 0734 24 10 34 eller maila Calle (at) altitudemeetings (dot) se

Sagt om föreläsningen:

”Anders Mildners föreläsning om hur vår syn på sanning påverkas av fake news, virala lögner och konspirationsteorier var fullkomligt suverän. Med ett oerhört lugn, maximal trovärdighet & intressanta analyser levererade Anders en mycket angelägen föreläsning som alla borde få höra.”
– Åsa Götze & Lena Sundin, ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

”Precis vad vi behövde: klokskap och eftertanke”
– Martin Jönsson, digital utvecklingschef, Dagens Nyheter

”En oerhört intressant, angelägen och viktig föreläsning”
– Lotta Hansson, kommunikationschef, Polisregion Syd

”I utvärderingen skrev en av deltagarna så här under rubriken vad som var bäst: `Föreläsningen med Anders Mildner, allvarligt innehåll, men en fantastisk föreläsare som ändå gjorde att jag gick därifrån vid gott mod´”
– Maria Lundqvist och Weine Sundell, verksamhetsutvecklare, Växjö stadsbibliotek

Utbildningar

Talarcoaching
Att hålla presentationer är en viktig del av dagens arbetsliv. Men hur gör man för att bli en bra talare – och vad innebär det egentligen att vara ”bra”?
Vi vet! Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå.
Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar och presentationer eller till dig som vill säkra att ditt viktiga framträdande verkligen levererar. Vi garanterar att du kommer att märka skillnaden.
Vår trestegsmetod har testats med stor framgång på internationella företag och utgår ifrån skarpa case – det vill säga presentationer som du ska hålla. Vi kan också skräddarsy en utbildning efter dina eller ditt teams behov och djupdyka i allt från manus, struktur och genomförande, till Keynote/Powerpoint-design.
Vår nya bok ”How to become a better speaker – tips and tricks from true professionals” är full av handfasta och nyttiga insidertips från branschen och alla som går utbildningen får naturligtvis denna smarta handbok i hur man håller presentationer i världsklass. Läs mer om boken här!

Workhack – få saker gjorda på jobbet!
Skräddarsydd utbildning möjlig att anpassa för ditt team.
Vi lär dig hur du arbetar strukturerat och vilka metoder du kan använda dig för att få saker gjorda på jobbet.
Du får ordning på din mail och kalender och lär dig mer om stress och arbetsglädje. Och mycket mer! Hör av dig för att få veta mer om utbildningen som boostar ditt eget och ditt teams arbete!
Alla som går utbildningen får vår unika Workhack-manual för att säkerställa att man som deltagare kan påbörja förändringen redan nästa arbetsdag.
Läs mer om Workhack

Bli proffs på att leda workshops!
Att leda möten som skapar resultat är en konst.
Vi är proffs på detta och vill lära ut alla våra hemligheter till dig!
Boosta ditt teams kreativitet och produktivitet genom att skaffa dig verktygen som gör att ni kommer framåt under de viktiga mötena! Vi lovar att du kommer märka förändringen.
Kursledare: Anders Mildner från Altitude Meetings.