Föreläsningar & utbildningar

Aktuella föreläsningar

Fake news, virala lögner och populism.
Föreläsningen som ger dig omvärldsbevakningen och djupanalysen du behöver för att förstå en av dagens mest omdebatterade frågor.
Vad är det egentligen som händer i en värld som präglas av ”alternativa fakta”, virala lögner, konspirationsteorier och bristande källkritik – där till och med presidenter blåljuger utan att skämmas?
Vad beror utvecklingen på, vad behöver vi veta och vad kan vi göra?

Föreläsare
Anders Mildner

Boka föreläsningen?
Ring Calle Håkansson på 0734 24 10 34 eller maila Calle (at) altitudemeetings (dot) se

Sagt om föreläsningen:

”Anders Mildners föreläsning om hur vår syn på sanning påverkas av fake news, virala lögner och konspirationsteorier var fullkomligt suverän. Med ett oerhört lugn, maximal trovärdighet & intressanta analyser levererade Anders en mycket angelägen föreläsning som alla borde få höra.”
– Åsa Götze & Lena Sundin, ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

”Precis vad vi behövde: klokskap och eftertanke”
– Martin Jönsson, digital utvecklingschef, Dagens Nyheter

”En oerhört intressant, angelägen och viktig föreläsning”
– Lotta Hansson, kommunikationschef, Polisregion Syd

”I utvärderingen skrev en av deltagarna så här under rubriken vad som var bäst: `Föreläsningen med Anders Mildner, allvarligt innehåll, men en fantastisk föreläsare som ändå gjorde att jag gick därifrån vid gott mod´”
– Maria Lundqvist och Weine Sundell, verksamhetsutvecklare, Växjö stadsbibliotek

Utbildningar

Workhack – få saker gjorda på jobbet!
Skräddarsydd utbildning möjlig att anpassa för ditt team.
Vi lär dig hur du arbetar strukturerat och vilka metoder du kan använda dig för att få saker gjorda på jobbet.
Du får ordning på din mail och kalender och lär dig mer om stress och arbetsglädje. Och mycket mer! Hör av dig för att få veta mer om utbildningen som boostar ditt eget och ditt teams arbete!
Alla som går utbildningen får vår unika Workhack-manual för att säkerställa att man som deltagare kan påbörja förändringen redan nästa arbetsdag.
Läs mer om Workhack

Bli en bättre talare!
Att hålla presentationer är en viktig del av dagens arbetsliv. Men hur gör man för att bli en bra talare – och vad innebär det egentligen att vara “bra”?
Vi vet! Vi har coachat hundratals talare, både nybörjare och professionella och lär nu ut knepen som tar dina presentationer till en helt ny nivå.
Vår talarutbildning riktar sig till dig som vill nå högre med dina föreläsningar och presentationer eller till dig som vill säkra att ditt viktiga framträdande verkligen levererar. Vi garanterar att du kommer att märka skillnaden.
Utbildningen, som skräddarsys efter dina eller ditt teams behov, innefattar allt från manus, struktur och genomförande, till Keynote/Powerpoint-design. Den är full av handfasta och nyttiga insidertips från branschen och alla som går utbildningen får dessutom vår egen handbok i hur man håller presentationer i världsklass.

Bli proffs på att leda workshops!
Att leda möten som skapar resultat är en konst.
Vi är proffs på detta och vill lära ut alla våra hemligheter till dig!
Boosta ditt teams kreativitet och produktivitet genom att skaffa dig verktygen som gör att ni kommer framåt under de viktiga mötena! Vi lovar att du kommer märka förändringen.
Kursledare: Anders Mildner från Altitude Meetings.

Lär dig pitcha en idé
Vad innehåller egentligen en bra pitch och hur skapar du den? På en timme lär vi dig tweeka din elevatorpitch samt bygga upp en pitch som faktiskt säljer.
Kursledare: Jonas Klevhag

Är du intresserad av våra utbildningar?
Ring Calle Håkansson på 0734 24 10 34 eller maila Calle (at) altitudemeetings (dot) se. Se även våra anpassade kurser som passar utmärkt för dig som vill kombinera det med mötet du bokar hos oss på STUDIO Meetingpoint. Lär mer om våra kurser här.