STUDIO Meetingpoint

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta möteslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Vi erbjuder 10 härliga specialdesignade rum och en blackbox som fyller alla behov som du och din organisation kan tänkas ha.

Vår största konferenssal tar 200 sittande och vår spelbara blackbox 300 stående. Däremellan kan du välja rum som är specialutformade för att ni ska få det bästa resultatet av era möten, workshops och idéprocesser, oavsett hur många ni är. Vi har lagt extra vikt vid att skapa rum som föder kreativitet och som aldrig hindrar dig från att nå ditt resultat.

När du kommer hem till oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig – i allt från service och bemötande till extra omsorg om mat och fika. Och glöm inte att vi har all tänkbar experthjälp att erbjuda dig på plats. Vi är proffs på processledning, kreativt innehåll, moderering och projektledning. Du får rabatt när du bokar ditt möte hos oss, mer information om våra kurser här.

Välkommen till möteslokalerna som är precis som du drömt om – hos oss får ni saker gjorda!

PS/ Högst upp i STUDIO ligger Story Hotel med 95 rum, samt restaurang och takbaren Kasai in the Sky. På bottenplan finns restaurangerna Lokal 17 och Salads & Smoothies.

Bokningsregler:
Offerten bekräftas genom att i vändande mail skicka korrekt faktureringsadress. Vid ett lokalbokningsvärde över 50 000 kr ex moms gäller följande: när offerten godkänts skickar vi en faktura på 50% av totalbeloppet. Detta belopp är ej återbetalningsbart vid en eventuell avbokning av lokalerna.
Resterande 50% av totalbeloppet faktureras efter genomfört evenemang.
Vid ett lokalbokningsvärde understigande 50 000 kr ex moms gäller följande: Bokningen debiteras efter arrangemangets genomförande.
Vid eventuell avbokning fyra veckor före evenemanget debiteras 75%. Avbokning därefter debiteras 100%.

Boka din möteslokal

Klicka på bilderna och vandra runt i rummen i vår 3d-visualisering

SofieUlrika

Ring oss så berättar vi mer om våra rum!

Sofie Granath
010-202 20 32

Ulrika Hjerpe
010-202 20 32

Eller maila oss: meetingpoint@studiomalmo.com

Ladda ner prislista.

Erbjudande att boka hela STUDIO Meetingpoint – se prislista.

Läs mer om om STUDIO Meetingpoint i vår broschyr