STUDIO Meetingpoint

Malmö
Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Hos oss känner du dig hemma och välkommen. Och vi hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte.
lounge malmö mötesrum konferens

Malmös finaste mötesrum

Konferenslokalerna i STUDIO Meetingpoint är perfekta för små och stora events. Vi är experter på att anordna konferenser, mässor, kickoffer och kan hjälpa dig med allt från projektledning och innehåll till registrering, mat, fika och underhållning. Vi erbjuder nio härliga specialdesignade konferensrum – alla med havsutsikt – och en blackbox som är perfekt till större events. Vi är även experter på digitala möten och kan hjälpa dig att arrangera allt ifrån renodlat digitala möten till hybridmöten där deltagare också är med fysiskt.

Boka!

Bästa konferensanläggnings i Malmö

Våra mötesrum

När du bokar mötesrum hos oss får du fantastisk havsutsikt från alla våra fina och ljusa rum. Vi hjälper dig gärna med det där lilla extra för ditt möte! Mötesrummen på STUDIO Meetingpoint är Skånes mest genomtänkta.

  • Blackbox: 50-300 pers.
  • Mega: 50-200 pers.
  • View: 15-50 pers.
  • Satelliten: 15-80 pers.
  • Play, Board, Act, Explore, Create: upp till 20 pers.
  • Circle: 4-8 pers.

Priser från 5000 SEK/heldag.

Boka!

Vad skapar ett lyckat möte?

Vi vet att möten är viktiga verktyg för att komma framåt och göra skillnad. Vi vet också att perfekt utrustade lokaler, ljusa och trevliga rum med fina möbler, väl fungerande teknik och en genomtänkt, lyhörd och smidig service och ett härligt bemötande får ditt möte att nå nya höjder. Våra konferensrum och mötesrum är perfekta för kickoffer, styrelsemöten, utbildningar, föreläsningar och kundevent. I vår mysiga lounge kan ni njuta av fantastisk god mat och fika. Att sätta tydlig agendor, regler och roller är våra bästa tips för att lyckas med ditt möte. Under de år som vi arbetat med konferenser, mässor, events, workshops och andra möten, har vi samlat på oss mängder med erfarenhet om vad ett bra möte egentligen är – och vilka vanliga misstag arrangörer normalt gör. Vi älskar verkligen bra möten, just nu skriver vi till och med en bok om mötes.

Här kan du läsa våra 10 bästa tips för ett lyckat möte.

Boka mötesrum havsutsikt
"Alltid känner man sig så välkommen hos er! Ni är mycket måna om oss kunder och det känns fint." Maria Sandberg, Bristol Myers Squibb
Blackbox

Blackbox

Hyr utrustad studio i centrala Malmö. Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna!

När du hyr mötesrum på STUDIO Meetingpoint blir du varmt omhändertagen av kunnig personal som bryr sig om att du når resultat och kommer längre med dina möten. Vi samarbetar med TUNE AB för att säkra tekniken på ditt digitala- eller hybridmöte.

Behov av hotell i samband med er konferens?

Välkommen till hotellet på STUDIO, perfekt för er som vill boka boende till era konferensgäster eller talare.

Story Hotel Studio Malmö ligger i samma byggnad som Meetingpoint och alltså bara en hiss-tur bort. 95 rum, alla med fantastisk ut över havet eller Malmö city.

Frukostbuffé ingår alltid i priset.
Kolla in rummen här! Boka genom att ringa 073-507 86 47).

Hyr mötesrum hos oss. Personal i mysig lounge.

Om Altitude Meetings

Vi brinner för kunskap, driver egna projekt om demokrati, klimat och hållbarhet, leder konferenser och workshops till handfasta resultat och sätter stolthet i genomtänkta arrangemang där inget lämnas åt slumpen.

Du hittar oss på STUDIO Meetingpoint i Malmö och i Stadshallen i Lund där vi driver fantastiskt fina konferenslokaler. Vi hjälper våra kunder med allt från innehåll- och konceptskapande till att fixa det där lilla extra som lyfter ditt möte, oavsett om det är en extra härlig fika eller kreativa idéer som verkligen sticker ut.

Kontakt

Rebecka mötesbokning

Bokningsfrågor

Rebecka Beslic

Sofie Granath

Generella frågor

Sofie Granath

Redo att boka ett mötesrum?