Hyr utrustad studio i Malmö centralt

Vill du hyra mötesrum eller konferensrum mitt i centrala Malmö? På STUDIO Malmö erbjuder vi 10 fantastiska och välutrustade mötesrum att boka för både stora och mindre möten. Hos oss kan du boka inspirerande och mycket moderna lokaler – mitt i hjärtat av Malmö!
podd poddrum

Hyr utrustad studio i Malmö

När du bokar mötesrum hos oss får du fantastisk havsutsikt från alla våra fina och ljusa rum. Vi hjälper dig gärna med det där lilla extra för ditt möte! Lokalerna på STUDIO Meetingpoint är Skånes mest genomtänkta. Varje rum är anpassat efter de behov du kan tänkas ha. De är tekniskt fullt utrustade med den senaste tekniken och ger dig möjlighet att ha videomöten med hög kvalitet. Behöver ni hyra studio i Malmö med professionell utrustning är vi rätt val för er.

Vad skapar ett lyckat möte? Vi vet att perfekt utrustade lokaler, ljusa och trevliga rum med fina möbler, väl fungerande teknik och en genomtänkt, lyhörd och smidig service och ett härligt bemötande får ditt möte att nå nya höjder. Våra konferensrum och studio i Malmö ligger i hjärtat av staden, ett stenkast från stationen och precis där Västra hamnen möter innerstaden. Du går hit på mindre än fem minuter från centralstationen. STUDIO Meetingpoint erbjuder en fantastisk miljö för dina möten. Oavsett hur stora dina möten är kan vi hjälpa dig att hyra studio i Malmö som passar dina behov. Alla våra mötesrum är inspirerande, ljusa och har havsutsikt. De är perfekta för dina möten eftersom de är genomtänkta. Alla rum har olika design och är tänkta att ha olika användningsområden.

Vi samarbetar med TUNE AB för att säkra tekniken på ditt digitala- eller hybridmöte. Hör av dig till oss för att höra om våra alternativ!

Våra mötes- och konferenslokaler har fantastiskt utsikt och skapar förutsättningar att nå fram och nå längre med dina möten. Konferenslokalerna i STUDIO Malmö är perfekta också för större events. Vi är experter på att anordna konferenser, mässor, kickoffer, och kan hjälpa dig med allt från projektledning och innehåll till registrering, mat, fika och underhållning. För att hyra studio i Malmö, kontakta oss idag!
Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Circle 8 pers

Circle 8 pers

Ett perfekt konferensrum för mindre och personliga möten. Böcker, mjuka material och bekväma stolar bäddar för avslappnade samtal. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Play 15 pers

Play 15 pers

I Play finns det möjligheter till diskussion och kreativt tänkande. Passar allt från mindre föreläsningar till workshops och arbete i grupp. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Act 15 pers

Act 15 pers

Ett flexibelt rum bäddat för beslut och konstruktiva diskussioner. Här blir saker gjorda! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Board 10 pers

Board 10 pers

Ett mötesrum för diskussion och beslut. Som ett traditionellt konferensrum, men med extra flexibilitet. Whiteboardvägg för spontana anteckningar. Pris från 4000 kr ex. moms.

Boka här
Expore 15 pers

Expore 15 pers

Ett konferensrum med generöst ljusinsläpp och mjuka former. Perfekta förutsättningar för idégenerering och samtal! Går att slå ihop med Create och Act och förvandlas till ett mötesrum för 45 personer, perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper.

Boka här
View 50 pers

View 50 pers

Vårt eget behagliga skrytrum. Utsikten, ljusinsläppet och möbleringen skapar ett lugn och en nästan meditativ känsla.

Boka här
Create 15 pers

Create 15 pers

Det mest tillåtande av de kreativa mötesrummen. Diskutera, låt idéerna flöda fritt och rita nästan överallt! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Vanliga frågor

Vi har priser från 3500 kr exkl. moms/halvdag och erbjuder både halvdagspriser och heldagspriser. Halvdag räknas från 08:00-12:00 eller 13:00-17:00. Heldag räknas 08:00-17:00.
Vi erbjuder fantastiskt frukost, fika, lunch och mingelmat. Leverantörerna är restauranger som finns i STUDIO-huset: prisbelönta Lokal 17 samt Salads & Smoothies. Vi erbjuder många vegetariska alternativ och väljer med fördel klimatsmart mat. Vi samlar in all information veckan innan mötet äger rum såsom exakt antal, allergier och tid för servering. Det angivna antalet vid denna tidpunkt är det antal som faktureras. Det går således inte att ta bort antal efter beställningen är lagd. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck.
Vi finns alltid tillgängliga på plats och hjälper er koppla upp er till befintlig teknik. Behöver ni ytterligare teknisk utrustning eller support som inte ingår i befintlig konferensteknik lämnas separat offert.