Studio i Lund

Letar du efter ett mötes- eller konferensrum i centrala Lund? Ska du spela in en podcast eller vill ni kanske förinspela ett samtal till koncernen? I våra nyrenoverade lokaler har vi flera rum som passar till olika typer av event - allt från stora mingel till små möten. Vår miljö ger de bästa förutsättningarna för att skapa bra möten.
Stadshallen
I våra nyrenoverade lokaler har vi flera rum som passar till olika typer av event - allt från stora mingel till små möten. Vår miljö ger de bästa förutsättningarna för att skapa bra möten.

I våra lokaler i Stadshallen erbjuder vi en komplett lösning för att göra ditt möte eller event till en succé.

Hos oss får du hjälp med allt från innehåll till genomförande, planering, kommunikation, moderering och workshops. Vi har även egna moderatorer, talarcoacher och egna föreläsningar.

Våra mötesrum är specialdesignade för att ge de bästa förutsättningarna för en bra mötesupplevelse och i samma lokal har vi en restaurang där ni kan äta både lunch och fika.

Njut av den fina utsikten över Lunds stadskärna och ta del av vår unika arkitektur med välvda väggar och tidstypiska detaljer från 60-talet.

Hyr en välutrustad studio i Lund

Vårt poddrum har fått sitt namn efter Lina John, en fotograf som drev en egen fotostudio på Bantorget i Lund. Hos oss kan du använda rummet för att skapa din alldeles egna podcastproduktion. Den andra studion vi erbjuder är anpassad för 1-10 personer och är bra att använda vid exempelvis studioinspelningar till styrelsemöten eller samtal. Med sin flexibilitet och moderna utrustning är detta rum perfekt för viktiga samtal och möten. Vi vill att du ska känna dig som hemma och vara bekväm under ditt besök hos vår studio i Lund. Därför har du tillgång till vårt fullt utrustade kök för att göra en kopp kaffe eller fixa en snabb måltid mellan inspelningarna.

Vi har två studios i Lund där ni har tillgång till utrustning som kan spela in. Den ena studion är Stadshallens poddstudio som är gjord för 1-5 personer. Vare sig du är en van användare av podcastutrustning eller en nybörjare, är du välkommen att spela in din podcast hos oss. Det kan vara ett utmärkt tillägg till ert möte, exempelvis som en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagarna. Vi erbjuder hjälp med både innehåll och teknik, så att ni kan fokusera på att skapa det bästa innehållet för er podcast

I vår studio i Lund arbetar engagerad och kunnig personal som är inriktad på att hjälpa dig att nå dina mål och önskade resultat under dina möten – oavsett om det är en mindre sammankomst eller en större konferens med hundratals personer. Vi ser fram emot att välkomna dig till våra mötesrum och se vad vi kan skapa tillsammans.

Boka!

Stadshallen
Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen i Stadshallen inger verkligen en wow-känsla när man kommer in. Den ligger gömd i hjärtat av Lund. Konsertsalen är möblerad i biosittning, 369 platser på parkett, 81 platser på balkong. Konsertsalen kan möbleras om för arrangemang i skolsittning upp till 110 personer. Tekniker på plats rekommenderas, pris enligt överenskommelse beroende på typ av arrangemang.

Boka här
Amfi 130 pers

Amfi 130 pers

Amfi fungerar lika bra för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Ljusinsläppet från taket skapar en unik karaktär. Här finns plats för upp till 130 personer sittande, fast möblering likt en halv amfiteater. Pris från: 13 000 kr ex. moms.

Boka här
Elin Wägner 16 pers

Elin Wägner 16 pers

Med blick över Lunds gränder leder du här ditt team framåt. Ett rum perfekt för både beslutsfattande och teambuilding. Här samlas ni runt unikt designat bord, anpassat för rummet och tillverkat av Recoma Packwall byggskiva (återvunnen kartong). Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Stadshallens poddstudio! Här kan både vana användare av podcastutrustning, och även du som är nybörjare, spela in sin podd. Det kan bli ett tillägg till ert möte, kanske en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagare. Vi kan hjälpa er med både innehåll och teknik. Ca prisbild 6 000 kr för rum och utrustning

Boka här
Hilma Borelius 25 pers

Hilma Borelius 25 pers

I ett av de forna kommittérummen får ni känsla av avskildhet även om ni bara är ett stenkast från Stortorget i Lund och dess Rådhus. Hilma Borelius är perfekt för mindre föreläsningar med plats för upp till 25 personer. Publiken får då egna små cafébord – utmärkt för kaffekoppen. Rummet kan även möbleras med stolar i en ring, för diskussioner under exempelvis teambuilding. I Hilma Borelius får du verkligen ett smakprov på Stadshallens unika arkitektur. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Britta Holmström 16 pers

Britta Holmström 16 pers

Fint ljusinsläpp från hjärtat av Lund centrum. Här finns möjligheter till både diskussion och kreativt tänkande. Diskutera, låt idéerna flöda fritt. Här kommer ni framåt i er process! Här är möblerat i öar men med möjligheten att möblera om för ett stort bord. Möjlighet att rulla in whiteboard. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Görvel Sparre 16 pers

Görvel Sparre 16 pers

Avskilt från pulsen i ordinarie Stadshallen men med fönster mot city finner rni Görvel Sparres rum. Tillika vårt typiska work-shop-rum! Skrivbara väggar, lekfulla hjälpmedel och möblering i grupper – här kommer ni framåt! Här finns skärm med hdmi-koppling. Pris från 6000kr ex moms.

Boka här
Selma Colliander 10 pers

Selma Colliander 10 pers

Stadshallens mini-multi-rum - Samtalsrum, styrelserum, loge! En mindre styrelsemöte, förmöte innan stora konferensen eller träff med det mindre teamet. Står du på scen i konsertsalen kan detta rum även reserveras som loge. Pris från 4000 kr ex moms.

Boka här
Thora Kulle 6 pers

Thora Kulle 6 pers

Rummet för lilla teamet. Samtalsrum, intervjuer eller grupprum. Fönster mot vårfrugatatn, skärm för att koppla upp din dator och material för att leda mötet framåt välkomnar vi er till Thora Kulles rum. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Danssalen 35 pers

Danssalen 35 pers

Bland Lunds takåsar hittar ni Stadshallens avskilda multiyta. Den passar lika bra för disputationsfester som för möten där ni behöver vara ostörda. Här kommer ni kunna ha ett enskilt möte på egen våning; utbildning, workshop eller gruppövningar. Här kommer ni också kunna samlas till kvällen för mingel och kalas (inklusive dans!). Tillgång till pentry och toaletter i anslutning till rummet. Pris från 5000 kr exkl. moms.

Boka här
Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan ligger i markplan med fönster mot Botulfsplatsen- en öppen scen mitt i centrala Lund. Här kan du hålla en öppen föreläsning, standupföreställning eller ett mindre musikframträdande. Ytan passar även bra för mingel, provningar eller utställning. I nära anslutning till både restaurang och bistro blir det ett nära samarbete kring mat och dryck.

Boka här
Loungeytor för fikamingel och möten

Loungeytor för fikamingel och möten

När ni bokar konferens på Stadshallen får ni även tillgång till inspirerande och mysiga loungeytor perfekt för fikamingel eller kortare möten.

Boka här
Utställning

Utställning

Stadshallen erbjuder flera ytor för utställning i olika form. Vägghängd utställning från väletablerade konstnärer, skolklasser, konstföreningar, stadsutveckling mm. Om större ytor behövs för montrar eller golvyta går det också att anpassa efter huset övriga aktiviteter. Behöver du hjälp med ideér eller vill boka upp ytorna - Prata med oss!

Boka här

Kontakt