Share & Care – 29 augusti!

Äntligen är hösten här! Vi har väntat hela sommaren på att få dra igång vårt nya koncept – Share & Care by Altitude Meetings.
Share & Care är en serie spännande och kostnadsfria föreläsningar i Malmös coolaste konferenslokaler – STUDIO Meetingpoint – där vi delar med oss av vår kunskap.

Vi på Altitude Meetings driver ett flertal egna konferenser och återkommande möten. Vi sköter dagligen logistiken för mängder av kunder på STUDIO Meetingpoint. Men vi jobbar också själva som talare och moderatorer. Det gör att vi har en unik förståelse för vad som krävs för ett lyckat arrangemang. Vi är proffs på innehåll och det skiljer oss från andra arrangörer och konferensanläggningar.

Den 29 augusti bjuder vi in till vår första Share & Care by Altitude Meetings, där du får träffa Yasemin Arhan Modéer, grundare och vd på Altitude Meetings. Och då är det just innehållet till möten som står i fokus.
För hur formar, skapar och producerar man innehåll till möten som är kreativt och skiljer sig från mängden? Och vad är viktigast för att skapa ett oförglömligt arrangemang?
Vi vet, och delar gärna vår kunskap med dig!

På plats träffar ni även Lokal 17 Pembert & Gustafsson som kommer att bjuda på en fantastisk mingelfrukost. Dessutom fixar teknik- och scenografiexperterna Tune AB en magiskt cool inramning av arrangemanget som du säkerligen kommer bli inspirerad av.

Varmt välkommen – och glöm inte att anmäla dig och dina kollegor i länken!

Vad: Share & Care #1: Så skapar du ett lyckat arrangemang!
Plats: STUDIO Meetingpoint, Blackbox
Tid: 29 augusti, kl 8:30-9:30
Anmäl dig här!