Hyr samtalsrum i Malmö

Vill du hyra samtalsrum i Malmö? Välkommen till STUDIO Meetingpoint i Västra hamnen i Malmö. Här erbjuder vi 10 ljusa samtalsrum med havsutsikt, perfekta för alla sorters träffar. Hos oss hittar du inspirerande och moderna rum – mitt i hjärtat av centrala Malmö! När du bokar samtalsrum hos oss får du fantastisk havsutsikt från alla våra fina och ljusa rum.
Hyr mötesrum hos oss. Personal i mysig lounge.

Hyr samtalsrum i Malmö hos Altitude Meetings

Vi hjälper dig gärna med det där lilla extra för ditt möte! Samtalsrummen på STUDIO Meetingpoint är Skånes mest genomtänkta och ligger bara fem minuters promenad från centralstationen.

STUDIO är i sig ett fantastiskt rum, där restauranger och hotell delar utrymme med mängder av andra företag. Varje rum i våra möteslokaler är anpassat efter de behov du kan tänkas ha. De är tekniskt fullt utrustade med den senaste tekniken och ger dig möjlighet att ha videomöten med hög kvalitet. Våra lokaler har fantastiskt utsikt och skapar förutsättningar att nå fram och nå längre med dina möten.

Boka samtalsrum här

Lokaler för alla tillfällen

Lokalerna i STUDIO Meetingpoint är perfekta också för större events, men är det samtal du är ute efter har du kommit helt rätt. Vi har designat våra fina samtalsrum i Malmö för att skapa de bästa samtalen och inrett dem så att de skapar en bra och trevlig känsla. Utanför rummen hittar du vår mysiga, varma och hemtrevliga lounge, där vår kunniga och insatta personal är redo att ge dig världens bästa service, med mat, fika och kaffe som överträffar dina förväntningar. Vad skapar ett lyckat möte? Vi vet att perfekt utrustade lokaler, ljusa och trevliga rum med fina möbler, väl fungerande teknik och en genomtänkt, lyhörd och smidig service och ett härligt bemötande får ditt möte att nå nya höjder. Våra samtalsrum i Malmö ligger i hjärtat av staden, ett stenkast från stationen och precis där Västra hamnen möter innerstaden. Du går hit på mindre än fem minuter från centralstationen.

STUDIO Meetingpoint erbjuder en fantastisk miljö. Oavsett hur stora dina möten är kan vi hjälpa dig att boka samtalsrum i Malmö som passar dina behov. Alla våra rum är inspirerande, ljusa och har havsutsikt. Vill du hyra ett rum för ett styrelsemöte? Vill du hyra ett rum för ett samtal med ditt team på jobbet? Vill du hyra rum för workshops? Vi har de perfekta rummen för dig! Hör av dig för att boka ett samtalsrum i Skånes bästa lokaler: STUDIO Meetingpoint.

Boka samtalssrum i Malmö här

Studio meetingpoint konferens
Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Circle 8 pers

Circle 8 pers

Ett perfekt rum för mindre och personliga möten. Böcker, mjuka material och bekväma stolar bäddar för avslappnade samtal. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Play 15 pers

Play 15 pers

I Play finns det möjligheter till diskussion och kreativt tänkande. Passar allt från mindre föreläsningar till workshops och arbete i grupp. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Act 15 pers

Act 15 pers

Ett flexibelt rum bäddat för beslut och konstruktiva diskussioner. Här blir saker gjorda! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Board 10 pers

Board 10 pers

Ett rum för diskussion och beslut. Som ett traditionellt konferensrum, men med extra flexibilitet. Whiteboardvägg för spontana anteckningar. Pris från 4000 kr ex. moms.

Boka här
Expore 15 pers

Expore 15 pers

Ett samtalsrum med generöst ljusinsläpp och mjuka former. Perfekta förutsättningar för idégenerering och samtal! Går att slå ihop med Create och Act och förvandlas till ett rum för 45 personer, perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper.

Boka här
View 50 pers

View 50 pers

Vårt eget behagliga skrytrum. Utsikten, ljusinsläppet och möbleringen skapar ett lugn och en nästan meditativ känsla.

Boka här
Create 15 pers

Create 15 pers

Det mest tillåtande av de kreativa mötesrummen. Diskutera, låt idéerna flöda fritt och rita nästan överallt! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Vanliga frågor

Vi har priser från 3500 kr exkl. moms/halvdag och erbjuder både halvdagspriser och heldagspriser. Halvdag räknas från 08:00-12:00 eller 13:00-17:00. Heldag räknas 08:00-17:00.
Vi erbjuder fantastiskt frukost, fika, lunch och mingelmat. Leverantörerna är restauranger som finns i STUDIO-huset: prisbelönta Lokal 17 samt Salads & Smoothies. Vi erbjuder många vegetariska alternativ och väljer med fördel klimatsmart mat. Vi samlar in all information veckan innan mötet äger rum såsom exakt antal, allergier och tid för servering. Det angivna antalet vid denna tidpunkt är det antal som faktureras. Det går således inte att ta bort antal efter beställningen är lagd. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck.
STUDIO finns på adressen Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Från Malmö Central kan du promenera, ca. 5 minuter eller ta buss nummer 5 från Malmö C till Orkanen.
Det är inte tillåtet att möblera om rummen utan att rådfråga oss. Vi har ett begränsat antal bord så det är viktigt att meddela oss om ni önskar bordsittning. Vid annat möblering än biosittning i rummen Mega, Blackbox, Satelliten och View tillkommer en möbleringskostnad på 1500 kr.
Vi finns alltid tillgängliga på plats och hjälper er koppla upp er till befintlig teknik. Behöver ni ytterligare teknisk utrustning eller support som inte ingår i befintlig konferensteknik lämnas separat offert.