Kunder

“STUDIO Meetingpoint är Malmös absolut bästa plats för våra konferenser. Läget är oslagbart, servicen och flexibiliteten från STUDIO-teamet är på topp, konferenslokalerna är genomtänkta, snyggt designade med ny teknik. Som projektledare kan jag fokusera helt och hållet på programmets innehåll och på mina deltagare då jag vet att allt runt omkring bara funkar.”
– Liza Nydén, Projektledare för näringslivskonferenser, HD-Sydsvenskan

 

“Ackordscentralen Syd AB anlitade Altitude Meetings för att anordna vår näringslivsdag Fenix-dagen. Vi är otroligt nöjda med Altitude Meetings arbete som var proffsigt i minsta detalj. Altitude Meetings visade en stor omsorg och lyhördhet för kundens, d.v.s. Ackordscentralen, önskemål och förväntningar men även för att deltagarna på näringslivsdagen skulle få en optimal upplevelse. Arrangemanget löpte väl och alla deltagarna var väldigt nöjda. Under hela processen från projektering till event löpte arbetet väl utan ovälkomna överraskningar – vilket speglar den kvalitetsnivå som Altitude Meetings erbjuder. Vi kan verkligen rekommendera Alltitude Meetings.”
– Peter Öfverman, jurist, Ackordscentralen Syd AB

 

”Altitude Meetings har sannerligen sinne för struktur och organisation och besitter värdefull kunskap om hur scenografi med bland annat utställningsyta blir tilltalande! Dessutom alltid trevliga, kommunikativa och glada!”
– Lotta Levin, SSA konferensen, Region Skåne

 

”Altitude Meetings levererar värde i alla delarna kring ett möte, från idégenerering till underhållning till detaljer i logistiken. Det finns flexibilitet att möta korta deadlines och man kan lita på att det fungerar i alla led.”
– Cecilia Svensson, Vice President Communications, Perstorp Holding AB


“Altitude Meetings är väldigt lätta att samarbeta med. Duktiga på det de gör och man vet alltid att slutprodukten blir bra. Dessutom är Altitude kul att jobba med.”

– Berth Lindén, Relevans – kommunikationsbyrån som kan läkemedel och hälsa


”Altitude Meetings erbjuder en helhetsupplevelse med sina fantastiska och kreativa möteslokaler, med härlig tillmötesgående personal som alltid ger oss god service, är upplevelsen alltid lika trevlig. Rummen har bra funktion och teknik. Det skadar ju inte att nämna att maten och fikan alltid är god.”

– Madeleine Liljekvist, Skanska

 

”Vi har haft nöjet att samarbeta med Altitude gällande vårt projekt STUDIO. Altitude har fungerat både som kreativt bollplank samt genomförare när det gällt allt från första spadtageventet, taklagsfesten och fram till invigning av byggnaden. Det var ett helhetsåtagande som löpte på i nästan två års tid och innefattade allt ifrån rena event till ansvar för kommunikation och sociala medier. Samarbetet har sedan fortsatt efter det att STUDIO invigts. Vi kan varmt rekommendera Altitude när det gäller allt ifrån konferenser till event. ”
– Sara Roth, Skanska