Kontorshotell Lund

Vårt kontorshotell i Lund öppnar i januari 2025 och vi ser fram emot att välkomna er! På The Loop och Level Two kan ni njuta av en lekfull och innovativ atmosfär som främjar både produktivitet och kreativitet. Våra flexibla kontorsutrymmen och coworking-platser är utrustade med skrivbord som passar olika behov, samt en mysig lounge där ni kan arbeta i lugn och ro. Samla ert team på vårt kontorshotell i Lund för att hålla möten, konferenser, workshops och evenemang.
Anslut dig till vårt företagshotell i Lund och låt oss skapa skillnad tillsammans.

Hyra kontorsplats i Lund? Våra alternativ 

Det finns flera alternativ för att ansluta till The Loop och Level Two, så hitta det som passar dig bäst. Oavsett om du behöver en fast plats att arbeta vid varje dag eller föredrar flexibiliteten med ett flexibelt skrivbord, erbjuder vi alternativ som kan anpassas efter dina behov. För tillfälliga behov finns även dagspass tillgängliga. Dessutom får du tillgång till kaffe, te och snacks samt möjlighet att delta i våra nätverksevenemang och föredrag – helt utan extra kostnad. Dra nytta av våra förmånliga erbjudanden, inklusive en 30% rabatt på alla konferensrum.

Jag är intresserad av kontorhotell!

coworking

I hjärtat av Science Village, på Level Two, möts forskning och näringsliv för att skapa värde från världens främsta forskningsanläggningar. Här kan företag och organisationer ta itu med framtidens stora utmaningar. Bli en del av vårt kontorshotell i Lund och låt oss tillsammans skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Priser

Fast skrivbord: 3 599 SEK/månad

Flexibelt skrivbord: 2 899 SEK/månad

Lounge: 2 099 SEK/månad

Dagspass: 159 SEK/dag

Eget kontor: från 14 000 SEK/månad

Kaffe, te och snacks ingår. Gratis evenemang för nätverkande, seminarier och föredrag.
30% rabatt på alla konferensrum.