Konferens i Malmö

Boka Malmös finaste konferensrum! Vi har konferenslokal i Malmö att hyra centralt, några minuters promenad från Malmö C. Vår konferensanläggningar har fantastisk havsutsikt från alla rum. Vi erbjuder personlig service, god mat och fika. All teknisk utrustning finns på plats.

Boka konferens i Malmö

Boka konferenslokal i Malmö – perfekt för kick off, workshop, föreläsning, konferens, fysiska möten och hybridmöten. Välkommen att hyra konferensrum i Malmö mellan Västra Hamnen, och Malmö Centralstation.

Välkommen att boka konferenslokal i Malmö hos oss på STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler. Alla våra mötesrum är moderna
och har fantastisk havsutsikt över Öresund. Vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder service i toppklass!

Vi erbjuder nio härliga specialdesignade konferensrum och en Blackbox som är perfekt till större events. Hör av dig för att hyra konferensrum i Malmö! Vi har mötesrum för mellan 5-400 personer och hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte. Möten, konferenser och konferenspaket är vår specialitet.

Varje dag arbetar vi målmedvetet för att skapa större mening åt våra kunder – och vi glömmer aldrig bort att ha roligt under tiden! Boka ett konferensrum i Malmö idag!

Studio meetingpoint konferens
Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Circle 8 pers

Circle 8 pers

Ett perfekt konferensrum för mindre och personliga möten. Böcker, mjuka material och bekväma stolar bäddar för avslappnade samtal. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Play 15 pers

Play 15 pers

I Play finns det möjligheter till diskussion och kreativt tänkande. Passar allt från mindre föreläsningar till workshops och arbete i grupp. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Act 15 pers

Act 15 pers

Ett flexibelt rum bäddat för beslut och konstruktiva diskussioner. Här blir saker gjorda! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Board 10 pers

Board 10 pers

Ett mötesrum för diskussion och beslut. Som ett traditionellt konferensrum, men med extra flexibilitet. Whiteboardvägg för spontana anteckningar. Pris från 4000 kr ex. moms.

Boka här
Expore 15 pers

Expore 15 pers

Ett konferensrum med generöst ljusinsläpp och mjuka former. Perfekta förutsättningar för idégenerering och samtal! Går att slå ihop med Create och Act och förvandlas till ett mötesrum för 45 personer, perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper.

Boka här
View 50 pers

View 50 pers

Vårt eget behagliga skrytrum. Utsikten, ljusinsläppet och möbleringen skapar ett lugn och en nästan meditativ känsla.

Boka här
Create 15 pers

Create 15 pers

Det mest tillåtande av de kreativa mötesrummen. Diskutera, låt idéerna flöda fritt och rita nästan överallt! Perfekt för en workshop med moment i större och mindre grupper. Pris från 5000 kr ex. moms.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Vanliga frågor

Vi har priser från 3 500 kr exkl. moms.
Vi erbjuder fantastiskt frukost, fika, lunch och mingelmat. Leverantörerna är restauranger som finns i STUDIO-huset: prisbelönta Lokal 17 samt Salads & Smoothies.
STUDIO finns på adressen Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. Från Malmö Central kan du promenera, ca. 5 minuter eller ta buss nummer 5 från Malmö C till Orkanen.