Konferens i Lund

Att hyra ett konferensrum i Lund är ett bra alternativ för företag som behöver en professionell och bekväm plats att hålla sina möten, presentationer och andra typer av evenemang.

Vår konferensanläggning i Lund

När du hyr ett konferensrum i Lund hos oss på Stadshallen kan du förvänta dig moderna och välutrustade lokaler med allt som behövs för att göra din konferens eller presentation framgångsrik. Våra rum är utrustade med den senaste teknologin och har tillgång till snabbt internet, projektorer och ljudsystem. Lokalerna är också utformade för att skapa en avslappnad och produktiv miljö som främjar kreativitet och kommunikation. En annan fördel med våra lokaler Lund är den centrala platsen. Stadshallen ligger på centralt läge med närhet till kollektivtrafik och möjligheter till både mat och fika. 

Vi vill att du ska känna dig som hemma och vara bekväm under ditt besök i vår konferenslokal i Lund. Vi är medvetna om att långa möten och samtal kan vara påfrestande, och därför har vi skapat en miljö som hjälper dig att koppla av och få ut det mesta av din tid här. För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi tillgång till vårt fullt utrustade kök. Här kan du ta en paus och laga en enkel måltid eller bara ta en kopp kaffe för att hålla dig pigg mellan möten och samtal. Vi tror att dessa små saker kan göra en stor skillnad och hjälpa dig att vara fokuserad och produktiv under hela besöket hos oss.

Boka!

Konferens i Lund med centralt läge

Lund är en stad som är känd för sin rika historia och sin högteknologiska sektor, vilket gör den till en idealisk plats för företag som söker en plats att samlas och samarbeta.

Sammanfattningsvis erbjuder våra konferensrum i Lund en bekväm och professionell miljö för att göra dina affärsmöten och sammankomster så produktiva som möjligt. Med flexibla möbleringsalternativ, modern teknik och tillgång till vårt fullt utrustade kök, kan vi hjälpa dig att skapa en anpassad lösning för dina behov.

Boka!

Konferens Lund
Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen är möblerad i biosittning, 369 platser på parkett, 81 platser på balkong. Konsertsalen kan möbleras om för arrangemang i skolsittning upp till 110 personer. Tekniker på plats rekommenderas, pris enligt överenskommelse beroende på typ av event.

Boka här
Amfi 130 pers

Amfi 130 pers

Amfi fungerar lika bra för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Ljusinsläppet från taket skapar en unik karaktär. Här finns plats för upp till 130 personer sittande, fast möblering likt en halv amfiteater. Pris från: 13 000 kr ex. moms.

Boka här
Elin Wägner 16 pers

Elin Wägner 16 pers

Ett rum perfekt för både beslutsfattande och teambuilding. Här samlas ni runt ett unikt designat bord, anpassat för rummet. Rummet är sponsrat av Tetra Pak. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Stadshallens poddstudio! Här kan både erfarna poddare och nybörjare spela in sin podd. Podden kan bli ett tillägg till ert möte, kanske en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagare. Vi kan hjälpa er med både innehåll och teknik. Hör av dig för pris!

Boka här
Hilma Borelius 25 pers

Hilma Borelius 25 pers

I ett av de forna kommittérummen får ni känsla av avskildhet även om ni bara är ett stenkast från Stortorget i Lund och dess Rådhus. Ett perfekt rum för mindre föreläsningar. Publiken få egna små cafébord – utmärkt för kaffekoppen. Rummet kan även möbleras med stolar i en ring, för diskussioner under exempelvis teambuilding. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Britta Holmström 16 pers

Britta Holmström 16 pers

I Britta finns möjligheter till både diskussion och kreativt tänkande. Diskutera och låt idéerna flöda fritt. Britta är möblerat i öar men med möjligheten att möblera om för ett stort bord. Möjlighet att rulla in whiteboard. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Görvel Sparre 16 pers

Görvel Sparre 16 pers

Avskilt från pulsen i ordinarie Stadshallen men med fönster mot city finner ni Görvel Sparres rum. Tillika vårt typiska workshop-rum! Skrivbara väggar, lekfulla hjälpmedel och möblering i grupper – här kommer ni framåt! Här finns skärm med hdmi-koppling. Pris från 6000kr ex moms.

Boka här
Selma Colliander 10 pers

Selma Colliander 10 pers

Stadshallens mindre multi-rum, samtalsrum, styrelserum och loge! En mindre styrelsemöte, förmöte innan stora konferensen eller träff med det mindre teamet. Står du på scen i konsertsalen kan detta rum även reserveras som loge. Pris från 4000 kr ex moms.

Boka här
Thora Kulle 6 pers

Thora Kulle 6 pers

Rummet för lilla teamet. Samtalsrum, intervjuer eller mindre möte. Här finns skärm för att koppla upp din dator och material för att leda mötet framåt. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Danssalen 35 pers

Danssalen 35 pers

Bland Lunds takåsar hittar ni Stadshallens avskilda multiyta. Den passar lika bra för disputationsfester som för möten där ni behöver vara ostörda. Här kommer ni kunna ha ett enskilt möte på egen våning; utbildning, workshop eller gruppövningar. Utmärkt för mingel och kalas (inklusive dans!). Tillgång till pentry och toaletter i anslutning till rummet. Pris från 5000 kr exkl. moms.

Boka här
Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan ligger i markplan med fönster mot Botulfsplatsen – en öppen scen mitt i centrala Lund. Här kan du hålla en öppen föreläsning, standupföreställning eller ett mindre musikframträdande. Ytan passar även bra för mingel, provningar eller utställning. I nära anslutning till både restaurang och bistro blir det ett nära samarbete kring mat och dryck.

Boka här
Loungeytor för fikamingel och möten

Loungeytor för fikamingel och möten

När ni bokar en lokal i Stadshallen får ni även tillgång till inspirerande och mysiga loungeytor perfekt för fikamingel eller kortare möten.

Boka här
Utställning

Utställning

Stadshallen erbjuder flera ytor för utställning i olika form. Vägghängd utställning från väletablerade konstnärer, skolklasser, konstföreningar mm. Om större ytor behövs för montrar eller golvyta går det att anpassa efter huset övriga aktiviteter. Behöver du hjälp med ideér eller vill boka upp ytorna – Prata med oss!

Boka här
På Stadshallen är vi stolta över vår engagerade och kunniga personal som finns till för att hjälpa dig att nå dina mål och önskade resultat under dina möten. Oavsett om det handlar om en mindre sammankomst eller en stor konferens med hundratals personer, finns vi här för att underlätta för dig. Vi förstår att varje möte är unikt och kräver en anpassad lösning, därför arbetar vår personal nära dig för att förstå dina önskemål. 

Kontakt