Företagsevent Malmö

Boka lokal för ditt företagsevent i Malmö idag!

Företagsevent Malmö

Hos Altitude Meetings erbjuder vi lokaler som passar konferenser, föreläsningar, temadagar, större idéprocesser eller mingel samt företagsevent i Malmö. Kontakta oss för att hitta en lokal som passar ert event perfekt.

Boka!

Skapa en unik plats för ert event

 

Letar du efter en bra plats för ditt företagsevent i Malmö? Vår mest populära lokal för företagsevent, Satelliten, har plats för upp till 60 personer och erbjuder en vacker havsutsikt. Den har en unik atmosfär och passar för både stora och små event. Lokalen har eget kök, toalett och entré. Med endast 5 minuters avstånd från Malmö Centralstation och Västra Hamnen är Satelliten den perfekta platsen för ditt nästa företagsevent.

 

Mångsidiga lokaler för företagsevent i Malmö

Om ni är ett stort företag och behöver ännu mer plats erbjuder vi lokaler med kapacitet för upp till 300 personer. Här kan man även arrangera konserter då lokalen är både ljud- och ljusisolerad. Alla våra lokaler för är noggrant utrustade med den senaste tekniska utrustningen för att möta dina behov. Behöver du ytterligare teknik eller specialutrustning? Oroa dig inte, vi står redo att hjälpa dig att boka det som krävs för att göra ditt evenemang till en fullständig succé.

Boka lokal för ditt företagsevent i Malmö idag!Få hjälp med mat och dryck

Om ni väljer att ha ert företagsevent hos oss kommer ni ha fantastiska matalternativ att utforska. Vi samarbetar med prisbelönt Pembert & Co – och vi arrangerar gärna företagsevent där maten står i fokus och kompletterar ert event på bästa sätt. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan skräddarsy en matupplevelse som passar just ditt företagsevent i Malmö. Med vår expertis och koordinering ser vi till att ditt event blir en minnesvärd och smakrik upplevelse för alla deltagare!

Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Circle 8 pers

Circle 8 pers

Ett perfekt konferensrum för mindre och personliga möten. Böcker, mjuka material och bekväma stolar bäddar för avslappnade samtal. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
View 50 pers

View 50 pers

Vårt eget behagliga skrytrum. Utsikten, ljusinsläppet och möbleringen skapar ett lugn och en nästan meditativ känsla.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Lund

Stadshallen, Lund

I Stadshallen hyr vi ut Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat. Vi har fina mötesrum för sällskap mellan 5–130 personer – och en fantastisk konsertsal (450 person).

Stadshallen Lund

Lund

Level Two, Lund

I hjärtat av Science Village, mitt emellan ESS och Max IV, byggs The Loop. Här kommer vi att driva Level Two – där vi sammanföra forskning och näringsliv för att skapa värden av världens främsta forskningsanläggningar. Vi öppnar januari 2025.

Level Two/The Loop

Malmö

STUDIO Meetingpoint

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen!

STUDIO Meetingpoint

Kontakt

Rebecka mötesbokning

Frågor?

Rebecka