Företagsevent Lund

Företagsevent Lund - Vi hjälper er med event!

Företagsevent Lund

Boka lokal för ditt företagsevent i Lund idag! 

Hitta den bästa lokalen för ditt nästa event

Letar du efter den perfekta platsen för ditt nästa företagsevent i Lund? På Altitude Meetings erbjuder vi mångsidiga lokaler som passar allt från konferenser och föreläsningar till stora temadagar och mingel. Kontakta oss för att hitta den optimala platsen för ert event.

Boka!

coworking

Utforska våra olika lokaler

I Stadshallen i Lund erbjuder vi hela nio rum som sträcker sig från en poddstudio till en konsertsal. Mellan dessa rum och utanför dem finns också många hörn och vrår som kan användas på flexibla och kreativa sätt!

Botulfshörnan är en sådan plats som rymmer 5 till 100 personer. Den är belägen på markplan med fönster som vetter mot Botulfsplatsen. Här kan du arrangera allt från öppna föreläsningar och företagsevent där du också kan ha mindre musikframträdanden. Utöver detta lämpar sig ytan också väl för mingel eller utställningar. Med närhet till både restaurang och bistro möjliggör det ett enkelt samarbete när det kommer till mat och dryck.

 

Lokaler för stora företagsevent i Lund

Om ni är ett större sällskap, utforska våra två fantastiska lokaler som är perfekta för en mängd olika evenemang. Vår imponerande konsertsal i Stadshallen är en magnifik plats som verkligen skapar en wow-känsla när man kliver in. 

För mindre evenemang och mer intima möten erbjuder vi också Amfi, som är idealisk för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Det naturliga ljusinsläppet från taket ger en unik atmosfär och karaktär till rummet. Amfi rymmer upp till 130 personer sittande, med en fast möblering som liknar en halv amfiteater. Konsertsalen är mer rymlig och kan rymma allt från 50 till 450 personer.

 

Ta del av vårt utbud av mat och dryck

När du har ditt företagsevent hos oss kan du njuta av fantastiska matalternativ från vår samarbetspartner Torgets i Lund. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en fika- eller matupplevelse som kompletterar din tillställning på bästa sätt. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan göra ditt företagsevent i Lund till en minnesvärd och smakrik upplevelse för alla deltagare!

Boka lokal för ditt företagsevent i Lund idag!Lund

Stadshallen, Lund

I Stadshallen hyr vi ut Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat. Vi har fina mötesrum för sällskap mellan 5–130 personer – och en fantastisk konsertsal (450 person).

Stadshallen Lund

Lund

Level Two, Lund

I hjärtat av Science Village, mitt emellan ESS och Max IV, byggs The Loop. Här kommer vi att driva Level Two – där vi sammanföra forskning och näringsliv för att skapa värden av världens främsta forskningsanläggningar. Vi öppnar januari 2025.

Level Two/The Loop

Malmö

STUDIO Meetingpoint

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen!

STUDIO Meetingpoint

Kontakt

Rebecka mötesbokning

Frågor?

Rebecka