Stort utbud av eventlokal i Malmö

Vi erbjuder centrala fest-och eventlokaler perfekta för baby shower, förlovningsfest, bridal shower, kundevent, studentmottagning och dop.
Mellan Malmö C (5 minuters gångavstånd) och Västra Hamnen hittar du våra moderna eventlokaler. Dagtid och kvällstid, större och mindre event – fixa mat och detaljer själv eller ta hjälp av oss!

Eventlokal i Malmö

Satelliten

Vår mest populära eventlokal i Malmö är Satelliten. Här har du som gäst tillgång till eget kök, toa och entré. Lokalen rymmer upp till 60 personer och har ett vackert ljusinsläpp med havsutsikt. Satellit erbjuder en unik öppen känsla – för konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Vår eventlokal i Malmö bokas även för baby shower, förlovningsfest, bridal shower, kundevent, studentmottagning och dop.
• Lokalen rymmer 60 pers
• 5 minuter från Malmö C och Västra Hamnen
• Vackert ljusinsläpp med havsutsikt
• Egen ingång, kök och toalett

Information samlad i PDF.

Blackbox och Mega

Vi har ett stort utbud av andra lokaler, bland annat en Blackbox för 300 personer. Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Lokalen är helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! I Blackboxen har vi haft allt från bilutställningar till 50-års fester. Alltid med mycket nöjda arrangörer och gäster.

Hyr vår fina lokal Mega med utsikt över havet och Malmö Central. Här får du generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Utanför lokalen kan du som arrangör och gäst ta del av vår mysiga lounge. Här brukar konferensgäster äta god fika och lunch. Loungen är väldigt uppskattat för både kaffepaus och mingel. På Altitude Meetings har vi lagt stor vikt på våra specialdesignade eventlokaler. Samtliga rum är moderna och fräscha. Här får du mysiga möbler och generös takhöjd.

Våra lokaler är utrustade med teknisk utrustning – behöver du ytterligare teknik hjälper vi dig gärna boka det. Våra eventlokaler Blackboxen och Mega har flexibla scener med riktigt bra ljussättning. Boka en eventlokal i Malmö idag!

Vi har allt till ditt event

Vi är fenor på att fixa maten som höjer ditt event (vi har faktiskt en egen Mästerkock i vårt team). Och vi har ett mycket stort nätverk av underhållare som kan se till att avslutningen blir precis som du vill ha den. Oavsett om det är DJ, liveband eller humor. Vi har arrangerat hundratals event som exempelvis kick offer, företagsfester och kundkvällar.

I STUDIO finns tre restauranger Pembert & Co (Lokal 17), Salads & Smoothies och Kasai in the Sky. När du har konferens hos oss erbjuder vi alltid god fika och lunch. Vår fika följer konceptet sött, salt och fruktigt. Här finns även gott kaffe och godis – hela dagen!

Vi arrangerar gärna event där matens står i fokus – och kopplas ihop med ämnet ditt möte handlar om. Kontakta oss så berättar vi mer! Vi hjälper gärna till med koordinering! Boka en eventlokal i Malmö och få hjälp med ett helhetskoncept som passar alla!

Satellit 80 pers

Satellit 80 pers

För konferensen, den stora processen eller minglet, föreläsningar, kick off, förlovningsfest, teamdagar, större idéprocesser eller mingel på bottenplan i STUDIO. Egen ingång, toalett och kök. Pris från 10 500 kr ex. moms.

Boka här
Blackbox 150 sittande

Blackbox 150 sittande

Blackboxen är en ljus- och ljudisolerad eventlokal. Helt anpassningsbar och perfekt för konserter, mingel, events och föreställningar – eller något helt annat. Bara du själv sätter gränserna! Pris heldag: 18 000 kr ex. moms.

Boka här
Mega 200 pers

Mega 200 pers

Generösa ytor och ett skönt ljusinsläpp gör rummet perfekt till föreläsningar och biosittningar för upp till 200 personer. Pris från 14 500 kr exkl. moms.

Boka här

Vanliga frågor

Parkeringshuset “Trollhättan” är närmast belägen och ligger på Anckargripsgatan 4.
Vi har priser från 3500 kr exkl. moms/halvdag och erbjuder både halvdagspriser och heldagspriser. Halvdag räknas från 08:00-12:00 eller 13:00-17:00. Heldag räknas 08:00-17:00.
200 personer (Mega). Behöver ni mer plats rekommenderar vi vår andra mötesanläggning, Stadshallen i Lund, där det största rummet (Konsertsalen) tar 450 personer.
Vi finns alltid tillgängliga på plats och hjälper er koppla upp er till befintlig teknik. Behöver ni ytterligare teknisk utrustning eller support som inte ingår i befintlig konferensteknik lämnas separat offert.