Boka eventlokal i Lund

Behöver du tillgång till en eventlokal i Lund? Vi har ett utbud av centrala fest- och eventlokaler som är perfekta för en mängd olika tillfällen.
Våra lokaler är särskilt lämpade för kundevent, studentmottagningar, disputationsfester eller varför inte julfesten för jobbet? Oavsett vilket tillfälle du planerar för, kan vi erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster.

 

I Stadshallen har vi flera lokaler som passar för olika typer av event. I ett av våra rum kan vi erbjuda en avskild multiyta där ni har möjlighet att ha en privat och ostörd plats för era möten, utbildningar, workshops eller gruppövningar. På kvällen kan ni också använda ytan för mingel och fest med dansmöjligheter. Ni har tillgång till ett pentry och toaletter som är belägna i direkt anslutning till rummet för extra bekvämlighet. Utöver multirum har vi också större lokaler som passar till er som vill anordna konserter och musikevent. Av de två konsertlokalerna rymmer den ena mellan 50-450 personer och den andra 30-130 personer. Båda lokalerna passar för event, föreläsningar eller bolagsstämmor. Vårt professionella team står redo att hjälpa dig att skapa en anpassad lösning som uppfyller dina behov och önskemål för ditt evenemang.  

 

Boka!

 

Altitude är det perfekta valet för att skapa minnesvärda event och konferenser. Vi brinner för kunskap och hållbarhet och hjälper våra kunder med allt från innehålls- och konceptskapande till att fixa det där lilla extra som lyfter evenemanget till nästa nivå. Vi kan hjälpa till med planering, kommunikation, talare, workshops, mat, teknik och hybridmöten och vårt mål är att skapa handfasta resultat och arrangemang där inget lämnas åt slumpen. Oavsett om du behöver en eventlokal i Lund på dagtid eller kvällstid, stort eller litet, så har vi på Stadshallen möjligheten att hjälpa dig. Vi erbjuder både alternativ där du själv fixar maten och andra detaljer, samt lösningar där vi tar hand om allt åt dig. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig att göra ditt nästa event till en succé!

Boka!

Möte hos oss
Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen i Stadshallen inger verkligen en wow-känsla när man kommer in. Den ligger gömd i hjärtat av Lund. Konsertsalen är möblerad i biosittning, 369 platser på parkett, 81 platser på balkong. Konsertsalen kan möbleras om för arrangemang i skolsittning upp till 110 personer. Tekniker på plats rekommenderas, pris enligt överenskommelse beroende på typ av arrangmeang.

Boka här
Amfi 130 pers

Amfi 130 pers

Amfi fungerar lika bra för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Ljusinsläppet från taket skapar en unik karaktär. Här finns plats för upp till 130 personer sittande, fast möblering likt en halv amfiteater. Pris från: 13 000 kr ex. moms.

Boka här
Elin Wägner 16 pers

Elin Wägner 16 pers

Med blick över Lunds gränder leder du här ditt team framåt. Ett rum perfekt för både beslutsfattande och teambuilding. Här samlas ni runt unikt designat bord, anpassat för rummet och tillverkat av Recoma Packwall byggskiva (återvunnen kartong). Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Stadshallens poddstudio! Här kan både vana användare av podcastutrustning, och även du som är nybörjare, spela in sin podd. Det kan bli ett tillägg till ert möte, kanske en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagare. Vi kan hjälpa er med både innehåll och teknik. Ca prisbild 6 000 kr för rum och utrustning

Boka här
Hilma Borelius 25 pers

Hilma Borelius 25 pers

I ett av de forna kommittérummen får ni känsla av avskildhet även om ni bara är ett stenkast från Stortorget i Lund och dess Rådhus. Hilma Borelius är perfekt för mindre föreläsningar med plats för upp till 25 personer. Publiken får då egna små cafébord – utmärkt för kaffekoppen. Rummet kan även möbleras med stolar i en ring, för diskussioner under exempelvis teambuilding. I Hilma Borelius får du verkligen ett smakprov på Stadshallens unika arkitektur. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Britta Holmström 16 pers

Britta Holmström 16 pers

Fint ljusinsläpp från hjärtat av Lund centrum. Här finns möjligheter till både diskussion och kreativt tänkande. Diskutera, låt idéerna flöda fritt. Här kommer ni framåt i er process! Här är möblerat i öar men med möjligheten att möblera om för ett stort bord. Möjlighet att rulla in whiteboard. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Görvel Sparre 16 pers

Görvel Sparre 16 pers

Avskilt från pulsen i ordinarie Stadshallen men med fönster mot city finner rni Görvel Sparres rum. Tillika vårt typiska work-shop-rum! Skrivbara väggar, lekfulla hjälpmedel och möblering i grupper – här kommer ni framåt! Här finns skärm med hdmi-koppling. Pris från 6000kr ex moms.

Boka här
Selma Colliander 10 pers

Selma Colliander 10 pers

Stadshallens mini-multi-rum - Samtalsrum, styrelserum, loge! En mindre styrelsemöte, förmöte innan stora konferensen eller träff med det mindre teamet. Står du på scen i konsertsalen kan detta rum även reserveras som loge. Pris från 4000 kr ex moms.

Boka här
Thora Kulle 6 pers

Thora Kulle 6 pers

Rummet för lilla teamet. Samtalsrum, intervjuer eller grupprum. Fönster mot vårfrugatatn, skärm för att koppla upp din dator och material för att leda mötet framåt välkomnar vi er till Thora Kulles rum. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Danssalen 35 pers

Danssalen 35 pers

Bland Lunds takåsar hittar ni Stadshallens avskilda multiyta. Den passar lika bra för disputationsfester som för möten där ni behöver vara ostörda. Här kommer ni kunna ha ett enskilt möte på egen våning; utbildning, workshop eller gruppövningar. Här kommer ni också kunna samlas till kvällen för mingel och kalas (inklusive dans!). Tillgång till pentry och toaletter i anslutning till rummet. Pris från 5000 kr exkl. moms.

Boka här
Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan ligger i markplan med fönster mot Botulfsplatsen- en öppen scen mitt i centrala Lund. Här kan du hålla en öppen föreläsning, standupföreställning eller ett mindre musikframträdande. Ytan passar även bra för mingel, provningar eller utställning. I nära anslutning till både restaurang och bistro blir det ett nära samarbete kring mat och dryck.

Boka här
Loungeytor för fikamingel och möten

Loungeytor för fikamingel och möten

När ni bokar konferens på Stadshallen får ni även tillgång till inspirerande och mysiga loungeytor perfekt för fikamingel eller kortare möten.

Boka här
Utställning

Utställning

Stadshallen erbjuder flera ytor för utställning i olika form. Vägghängd utställning från väletablerade konstnärer, skolklasser, konstföreningar, stadsutveckling mm. Om större ytor behövs för montrar eller golvyta går det också att anpassa efter huset övriga aktiviteter. Behöver du hjälp med ideér eller vill boka upp ytorna – prata med oss!

Boka här

Kontakt