Att nå varenda unge

Digital heldagskonferens600 deltagareRegion Blekinge

Att nå varenda unge är en nationell konferens med fokus på barns språkutveckling. Konferensen samlar bibliotekarier, pedagoger, förskollärare och verksamhetsutvecklare inom kommunerna.

Altitude Meetings fick uppdraget att göra konferensen digitalt. Vi skötte anmälan, satte upp den digitala plattformen Hopin med utställare, valbara seminarier och ordnande med tekniken bakom sändningen från vår studio i Malmö. Vi modererade dagen och var bollplank när det gällde transformationen från fysisk till digital konferens. De drygt 30 personer som skulle medverka på plats hos oss fick en kort utbildning innan de skulle in i sändning.

”För oss var det viktigt att behålla greppet kring det som är vår sakkunskap, vårt anslag och att få sätta programmet själva, men tryggt kunna släppa allt det andra till Altitude Meetings. Vi är fantastiskt nöjda med både arbetet tillsammans i planeringen med tighta deadlines, teknikkontroller och genomförandet under konferensdagen. Altitude är professionella, intresserade, varma och lämnar inga detaljer åt slumpen. Dessutom blir man glad bara av att vara i den trevliga atmosfären i deras lokaler på STUDIO Meetingpoint.”
– Sara Wijk, Versamhetsutvecklare Biblioteksutveckling, Region Blekinge