Altitude Academy

Hösten 2020 tog vi in 6 personer till Altitude Academy i Malmö.
Altitude Academy är en unik och helt kostnadsfri ledarskapsutbildning för dig under 30 som vill förändra världen till det bättre.
Vi använder vårt nätverk med exklusiva gästföreläsare och delar med oss av alla kompetenser som behövs för att du ska kunna växa.

Altitude Academy riktar sig specifikt till dig som på något sätt vill arbeta med:
– demokratifrågor
– hållbarhetsfrågor
– integrations/mångfaldsfrågor

Altitude Academy är en ledarskapsutbildning. Den är till just för dig som vill uppnå en förändring inom dessa tre områden. Du som söker är antagligen i början av din karriär och vill få kraft, mod och verktyg att kunna nå verkliga resultat. 

Altitude Academy träffas en gång i månaden under ett års tid. Inför varje träff finns en uppgift som man gör enskilt och som gruppen sedan diskuterar tillsammans vid ett eget tillfälle mellan undervisningsträffarna.
Vi hjälper er att skapa nätverk och delar med oss av våra kompetenser, kunskaper, insikter och kontakter. 


Altitude Academy, kull II, med Toca Boca-grundaren
Björn Jeffery som föreläsare på länk från San Fransisco. 


Läs vad några i kull II säger om Altitude Academy här nedan: 

”Academy är en bred ledarskapsutbildning där du får lära dig av experter inom olika områden, samtidigt som du träffar och lär känna andra unga som funderar kring liknande frågor som du. Academy har fått mig att reflektera mer över varför samhället idag ser ut som det gör, och gett mig kunskaper som kommer hjälpa mig att leda både mig själv och andra.”
– Tomas Andersson

”Det är fantastiskt att få träffa så många engagerade unga människor. Ett tryggt rum där man agerar bollplank för varandra och tillsammans ”löser” framtidens gåtor.”
– Nicolé Lina Lindstrand

”Altitude academy har gett mig svar på frågor jag inte ens visste att jag hade. Kunskapen har varit berikande både i yrkeslivet, men även på ett personligt plan. Kursen är en spännande process och det är tacksamt att få gå igenom den ihop med andra kunniga och intressanta unga människor!”
– Marielle Sterner

”Altitude Academy har gett mig möjlighet att träffa andra unga engagerade som vill förändra världen. Det har även gett mig ett nätverk och inspiration att jobba vidare med hållbarhetsfrågor. Inspirerande föreläsare som delat med sig av sitt liv och sin resa har gett mig motivation att fortsätta driva förändring.”
– Emily Hansson

Läs mer om Altitude Academy här!

Välkommen att söka nästa år!