Skånes bästa konferensrum

STUDIO Meetingpoint, Malmö

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös bästa, trevligaste och mest genomtänkta mötes- och konferenslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Vi erbjuder nio härliga specialdesignade konferensrum – alla med havsutsikt – och en blackbox som är perfekt till större events. Hos oss känner du dig hemma och välkommen. Och vi hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte.

Läs mer »

Stadshallen, Lund

Stadshallen i Lund ligger mitt i Lund och är en fantastisk byggnad, ritad av Klas Anshelm och invigd 1968. Nu byggs Stadshallen om – och från och med 2022 kommer vi att driva verksamheten. Här skapar vi en plats för alla Lundabor, en plats som är öppen, levande och full av kultur. I Stadshallen kommer vi att ha Lunds bästa mötes- och konferensrum som vi själva specialdesignat.

Läs mer »

The Loop, Lund

I hjärtat av Science Village, mitt emellan ESS och Max IV, byggs The Loop. Här kommer vi att driva Level Two – den centrala delen av huset som syftar till att sammanföra forskning och näringsliv och skapa värden av den unika placeringen mellan två av världens främsta forskningsanläggningar. Med The Loop får The Bridge också en fysisk plats. Det är här vi drar full nytta av The Bridges metod för samarbeten och skapar en samverkanskultur som alla i Science Village kan dra nytta av. På Level Two kommer vi att ha co-workingplatser, mötesrum och en specialdesignad Collaboration Arena där vi hjälper bolag och organisationer att lösa stora framtidsutmaningar. Dessutom byggs en konsertsal för 1 000 personer i bottenplan som gör det möjligt för oss att även arbeta med större konferenser och kongresser. The Loop och Level Two öppnar 2024.

Läs mer »