Konferenser & workshops

Konferenser och möten

Vi på Altitude Meetings driver ett flertal egna konferenser och återkommande arrangemang. Vi hanterar dagligen logistiken för mängder med kunder på STUDIO Meetingpoint.

Att vi själva också är talare och moderatorer gör att vi har en helt annan förståelse för vad som krävs bakom kulisserna för att skapa ett lyckat arrangemang.

Vi vet av egen erfarenhet hur viktigt det är att lyckas när man satsar tid och resurser på att uppnå mål genom möten och vi vet vad som måste vara på plats för att allt ska fungera perfekt. Det är en erfarenhet vi tar med oss när vi hjälper dig att genomföra din konferens, ditt möte eller ditt event.

Det som skiljer oss från andra arrangörer är att vi är experter på innehåll – samtidigt som vi kan ta hand om hela genomförandekedjan: från den allra första planeringen och framtagandet av mål och programsättning, till det praktiska genomförandet med kommunikation, försäljning, logistik, moderering, talarhantering, mingel, mat och underhållning.

Workshops

Att leda möten som ger resultat är en konst. På Altitude Meetings är vi utbildade processledare som vet hur man skapar och genomför workshops som inte är slöseri med tid, utan leder fram till handfasta resultat.

Vi har mycket stor erfarenhet av att arbeta med komplexa frågor och massor med nöjda uppdragsgivare bakom oss. Hur mycket gillar vi att leda kreativa och resultatinriktade workshops? Så mycket att vi faktiskt driver en egen utbildning för att lära andra vad vi kan.

Vi har bland annat lett workshops för: Malmö Stad, Region Skåne, Lunds konsthall, Malmö högskola, Perstorp, Skanska, SKL, LMK Stiftelsen, Resilient Regions Association, Meet Malmö.

Låt riktiga proffs arrangera din konferens eller din workshop – kontakta oss för kostnadsfri rådgivning idag!

”Vi har haft både mindre möten och stora konferenser hos Altitude Meetings, och det har alltid varit väldigt lyckade event. De har förmågan att tänka på helheten redan på planeringsstadiet och tillföra det där lilla extra som förhöjer upplevelsen och gör mötet eller konferensen till en succé. Dessutom alltid väldigt tillmötesgående och trevliga att jobba med, vilket kanske är det viktigaste!”
– HIAB