Erbjudande: Julfest i Stadshallen

Stadshallen nyöppnar december 2022 och just nu har vi ett toppenerbjudande för Stadshallens underbara lokal ”Danssalen”.
Ta chansen att fira in julen bland takåsarna i hjärtat av Lund!

Vi på Altitude Meetings har gedigen erfarenhet av eventplanering och projektledning i alla dess former. Nu erbjuder vi en unik möjlighet att boka ert jularrangemang i huset som hela Lund väntat på. Vi hjälper er att skapa den tillställning ni önskar!

Kanske vill ni kombinera er bokning med en inspirerande föreläsning innan festen börjar? Eller lyssna till vacker musik i Botulfshörnan medan fördrinken serveras? Stadshallen är ett spännande hus och det kan ert evenemang också bli!

Middagen serveras av Stadshallens restaurang Torgets som erbjuder ett julbord i spansk tappning. I sann Feliz Navidad-anda delar ni på tapas, grillade rätter, charkuterier och ostar tillsammans vid bordet. Torgets egen julöl som bryggts i källaren kommer självklart också att serveras under er privata julbordssittning i Danssalen.

Är ni ett sällskap på upp till 60 personer som vill vara med och skapa nya jultraditioner med oss på Stadshallen? Välkomna med er bokningsförfrågan!

Pris: 795 kr/pers.

Boka via:
stadshallen@altitudemeetings.se