Collab Arena

I snart 10 år har vi på Altitude Meetings drivits av en stark vilja att förbättra samhället och att hitta lösningar på de utmaningar som världen står inför. Vårt fokus är främst klimatfrågor, social hållbarhet och demokratifrågor. Dagligen arbetar vi med projekt (egna initiativ och med kunder) som uteslutande handlar om att lösa samhällsutmaningar som exempelvis utanförskap, ojämlikhet, klimathot, energikris, faktaresistens, demokratihot osv.

Vi är ett mötesbolag och samhällsaktör med syfte att facilitera och skapa förutsättningar för samhällsförändring!

I samband med inflytten i The Loop, Science Village Lund, har vi utvecklat vidare våra tankar om hur vi tillsammans kan skapa mer samhällsnytta – och dra fördel av MAX IV och ESS, de världsledande forskningsanläggningarna som är grannar med The Loop. Vår placering i Science Village ger Collab Arena en perfekt plats att blomstra och utvecklas! Vi är övertygade om att detta är platsen för både positiv samhällsförändring och nya affärsmöjligheter.

Vi strävar efter att lösa hållbarhetsutmaningar, och vi vet med säkerhet att användningen av vårt nätverk och våra metoder leder till banbrytande idéer och innovativa lösningar.

Här kan du läsa mer om Collab Arena (och hur du blir medlem).