Samtalsrum i Lund

Hyr ett samtalsrum i Lund för en avskild och bekväm plats för dina samtal. Våra rum i Stadshallen är utrustade med allt du behöver för att hålla produktiva och effektiva samtal i stora som små grupper. Med sin moderna och bekväma inredning är våra rum en idealisk miljö för att främja konstruktiv kommunikation och kreativitet. Vi ligger centralt i Lund och ni får en vacker utsikt över staden och närheten till både kollektivtrafik och mat- och fikamöjligheter.

Våra lokaler

Utöver att våra lokaler och samtalsrum i Lund är lättillgängliga för såväl lokala som besökande kunder kan vi också erbjuda flexibilitet när det kommer till olika typer av rum och lokaler. Vi har små rum som passar enskilda samtal eller intervjusituationer och större rum för möten eller gruppaktiviteter. Rummen är alltid professionellt utformade och utrustade med allt du behöver för en produktiv affärsträff eller samtal. Du kan boka ett rum för en kort eller lång tid, beroende på dina behov. Våra samtalsrum i Lund är privata och konfidentiella, vilket gör dem perfekta för känsliga samtal, intervjuer eller affärsmöten. 

 

Boka!

Hyra samtalsrum i Lund

I vårt samtalsrum i Lund vill vi att du ska känna dig som hemma och vara bekväm under ditt besök. Vi vet att långa möten och samtal kan vara krävande, och det är därför vi har skapat en miljö som hjälper dig att koppla av och göra det mesta av din tid här. Ett av de sätt vi gör det på är genom att erbjuda dig tillgång till vårt fullt utrustade kök. Här kan du ta en paus och laga en enkel måltid, eller bara ta en kopp kaffe för att pigga upp dig själv mellan samtalen. Vi tror att små saker som detta kan göra en stor skillnad och hjälpa dig att hålla dig fokuserad och produktiv under hela besöket. Men det är inte bara vårt kök som är till för din bekvämlighet. Våra rum är också utformade för att maximera komforten och funktionaliteten, med modern teknik och flexibla möbleringsalternativ för att passa dina behov.

Boka!

mötesrum Lund

 

På Stadshallen är vi stolta över att ha en engagerad och kunnig personal som brinner för att hjälpa dig att nå dina mål och önskade resultat. Oavsett om det handlar om en mindre sammankomst eller en större konferens med hundratals personer, finns vi här för att hjälpa till. Vi förstår att varje möte är unikt och kräver en anpassad lösning, därför arbetar vår personal nära dig för att förstå dina behov och önskemål och hjälper dig att planera och genomföra det du ska på bästa sätt.

 

 

Kontakta oss!

Stadshallen
Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen 450 pers

Konsertsalen i Stadshallen inger verkligen en wow-känsla när man kommer in. Den ligger gömd i hjärtat av Lund. Konsertsalen är möblerad i biosittning, 369 platser på parkett, 81 platser på balkong. Konsertsalen kan möbleras om för arrangemang i skolsittning upp till 110 personer. Tekniker på plats rekommenderas, pris enligt överenskommelse beroende på typ av arrangmeang.

Boka här
Amfi 130 pers

Amfi 130 pers

Amfi fungerar lika bra för föreläsningar, konferenser och mindre konsertformat. Ljusinsläppet från taket skapar en unik karaktär. Här finns plats för upp till 130 personer sittande, fast möblering likt en halv amfiteater. Pris från: 13 000 kr ex. moms.

Boka här
Elin Wägner 16 pers

Elin Wägner 16 pers

Med blick över Lunds gränder leder du här ditt team framåt. Ett rum perfekt för både beslutsfattande och teambuilding. Här samlas ni runt unikt designat bord, anpassat för ditt möte. Rummet är sponsrat av Tetra Pak. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Lina Jonn - Poddstudio 5 pers

Stadshallens poddstudio! Här kan både vana användare av podcastutrustning, och även du som är nybörjare, spela in sin podd. Det kan bli ett tillägg till ert möte, kanske en sammanfattning av konferensen eller ett förberedande avsnitt för deltagare. Vi kan hjälpa er med både innehåll och teknik. Ca prisbild 6 000 kr för rum och utrustning

Boka här
Hilma Borelius 25 pers

Hilma Borelius 25 pers

I ett av de forna kommittérummen får ni känsla av avskildhet även om ni bara är ett stenkast från Stortorget i Lund och dess Rådhus. Hilma Borelius är perfekt för mindre föreläsningar med plats för upp till 25 personer. Publiken får då egna små cafébord – utmärkt för kaffekoppen. Rummet kan även möbleras med stolar i en ring, för diskussioner under exempelvis teambuilding. I Hilma Borelius får du verkligen ett smakprov på Stadshallens unika arkitektur. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Britta Holmström 16 pers

Britta Holmström 16 pers

Fint ljusinsläpp från hjärtat av Lund centrum. Här finns möjligheter till både diskussion och kreativt tänkande. Diskutera, låt idéerna flöda fritt. Här kommer ni framåt i er process! Här är möblerat i öar men med möjligheten att möblera om för ett stort bord. Möjlighet att rulla in whiteboard. Pris från 6500 kr ex. moms.

Boka här
Görvel Sparre 16 pers

Görvel Sparre 16 pers

Avskilt från pulsen i ordinarie Stadshallen men med fönster mot city finner rni Görvel Sparres rum. Tillika vårt typiska work-shop-rum! Skrivbara väggar, lekfulla hjälpmedel och möblering i grupper – här kommer ni framåt! Här finns skärm med hdmi-koppling. Pris från 6000kr ex moms.

Boka här
Selma Colliander 10 pers

Selma Colliander 10 pers

Stadshallens mini-multi-rum - Samtalsrum, styrelserum, loge! En mindre styrelsemöte, förmöte innan stora konferensen eller träff med det mindre teamet. Står du på scen i konsertsalen kan detta rum även reserveras som loge. Pris från 4000 kr ex moms.

Boka här
Thora Kulle 6 pers

Thora Kulle 6 pers

Rummet för lilla teamet. Samtalsrum, intervjuer eller grupprum. Fönster mot vårfrugatatn, skärm för att koppla upp din dator och material för att leda mötet framåt välkomnar vi er till Thora Kulles rum. Pris från 3500 kr ex. moms.

Boka här
Danssalen 35 pers

Danssalen 35 pers

Bland Lunds takåsar hittar ni Stadshallens avskilda multiyta. Den passar lika bra för disputationsfester som för möten där ni behöver vara ostörda. Här kommer vara på egen våning och ni kan använda ytan till utbildningar, workshops eller gruppövningar. Här kommer ni också kunna samlas till kvällen för mingel och kalas (inklusive dans!). Tillgång till pentry och toaletter i anslutning till rummet. Pris från 5000 kr exkl. moms.

Boka här
Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan 100 pers

Botulfshörnan ligger i markplan med fönster mot Botulfsplatsen- en öppen scen mitt i centrala Lund. Här kan du hålla en öppen föreläsning, standupföreställning eller ett mindre musikframträdande. Ytan passar även bra för mingel, provningar eller utställning. I nära anslutning till både restaurang och bistro blir det ett nära samarbete kring mat och dryck.

Boka här
Loungeytor för fikamingel och möten

Loungeytor för fikamingel och möten

När ni bokar konferens på Stadshallen får ni även tillgång till inspirerande och mysiga loungeytor perfekt för fikamingel eller kortare träffar.

Boka här
Utställning

Utställning

Stadshallen erbjuder flera ytor för utställning i olika form. Vägghängd utställning från väletablerade konstnärer, skolklasser, konstföreningar, stadsutveckling mm. Om större ytor behövs för montrar eller golvyta går det också att anpassa efter huset övriga aktiviteter. Behöver du hjälp med ideér eller vill boka upp ytorna - Prata med oss!

Boka här

Kontakt