Hem

Möten som gör skillnad

Altitude Meetings arbetar med meningsfulla projekt. Vi är inte rädda för att säga att vi vill göra skillnad – både i samhället och för våra kunder.

• Vi gör konferenser, möten, workshops och events på uppdrag
• Vi arrangerar egna möten kring några av våra viktigaste samhällsfrågor
• Vi driver Malmös bästa konferenslokaler på STUDIO Meetingpoint

Vi brinner för kunskap och är experter på skapa, forma och producera kreativt innehåll. Vi föreläser om brännande samhällsämnen, leder workshops till handfasta resultat och har en rad egna utbildningar.
Vi sätter stolthet i genomtänkta arrangemang där inget lämnas åt slumpen och hävdar bestämt att möten borde tas på större allvar. Vi gör det genom att varje dag arbeta målmedvetet för att skapa större mening åt våra kunder – och genom att aldrig glömma bort att ha roligt.

Vi har specialdesignat våra egna möteslokaler och konferensrum. Hos oss på STUDIO Meetingpoint hittar du Malmös 10 finaste konferensrum och en blackbox som fyller alla behov du och din organisation kan tänkas ha.

Vi kan hjälpa dig med allt från innehåll till workshopledning och att fixa det där lilla extra som lyfter ditt möte, oavsett om det är en extra härlig fika eller kreativa idéer som verkligen sticker ut.

Boka våra rum och tjänster här!

Altitude Meetings drivs av tolv personer med mycket stor erfarenhet från konferens- och kongressbranschen – men vi har också en gedigen bakgrund från politik, opinionsbildning, forskning, kultur, underhållning, ekonomi, journalistik samt internet och sociala medier.

Hör av dig så gör vi det lite roligare och mycket klokare tillsammans!

Vill du nå högre med dina möten eller ditt event?
Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning och idéspåning!

Kontakta oss

 

”Altitude Meetings har förmågan att tänka på helheten redan på planeringsstadiet och tillföra det där lilla extra som förhöjer upplevelsen och gör mötet eller konferensen till en succé. Och de är alltid väldigt tillmötesgående och trevliga att jobba med, vilket kanske är det viktigaste!”
– HIAB