Konferenser

Altitude Meetings driver flera egna konferenser och arrangemang. Vi vet alltså av egen erfarenhet hur viktigt det är att lyckas när man satsar tid och resurser på att uppnå mål genom möten. Det är en erfarenhet vi tar med oss när vi hjälper dig att genomföra din konferens.

Det som skiljer oss från andra arrangörer är att vi är experter på innehåll – samtidigt som vi kan ta hand om hela genomförandekedjan: från den allra första planeringen och framtagandet av mål och programsättning, till det praktiska genomförandet med kommunikation, försäljning, logistik, moderering, talarhantering, mingel, mat och underhållning.

Att vi själva också är talare och moderatorer gör att vi har en helt annan förståelse för vad som krävs bakom kulisserna för att skapa ett lyckat arrangemang. Vi vill göra skillnad – och vi vill ha roligt medan vi gör det.

Våra egna konferenser och möten

README
README har som mål att vara den samlande noden för den svenska läsdiskussionen och arrangeras för fjärde året i rad 28/3 2017 i Malmö. Konferensen samlar personer från skola, bibliotek, forskning och bok/mediebransch och diskuterar vår mest akuta samhällsfråga – läsningen – på ett nydanande, nyfiket och kreativt sätt. README 2017 handlar utanförskap. README är en unik konferens som inte liknar någon annan.

The Bridge Summit
The Bridge Summit tar sig an några av världens viktigaste utmaningar genom att minska gapet mellan forskning och entreprenörsskap, med fokus på life science och material science. Första The Bridge Summit hölls 2016 i Lund, i anknytning till invigningen av MAX IV. Läs mer här! Just nu planerar vi för mötet 2017, samtidigt som vi arbetar vidare med några av frågorna från The Bridge Summit på exempelvis COP22.

Näringslivsuppropet Malmö – Vi matchar nyanlända med företagens behov. Näringslivet kan göra skillnad i flyktingkrisen!

5 saker
Visst får du också lust ibland att lämna den smala och allt mer hetsiga samtidsdebatten för att istället ägna dig åt djupare insikter? Målet med 5 saker är att vi ska bli lite klokare genom att lära av varandra. Konceptet är enkelt: tre inbjudna gäster får 25 minuter på sig att berätta om fem saker som de har lärt sig i livet. Däremellan pratar vi med varandra, köper goda saker i baren och har ett bra häng i en trevlig miljö. Arrangeras nästa gång i januari 2017.

Workhack – få saker gjorda på jobbet!
Vi har skapat Workhack för att ge vanliga anställda tillgång till de metoder och verktyg som minskar stressen, strukturerar arbetslivet och ökar kreativiteten. Konferensen har gått tre gånger som heldag, men är också möjlig att köpa som halvdag eller entimmesföreläsning – perfekt för kickoffen eller för att göra ett team eller en organisation mer produktiv. I januari 2017 kör vi en öppen Workhack i STUDIO!

Moderna Talks – Ett samarbete med Moderna Museet där vi tar de internationella konstsamtalen till Malmö!

Det låter salt – Bob hund-musikern Jonas Jonasson, journalisten Björn Alverfeldt och Altitude Meetings mästerkock Sofie Gudmundsson sammanstrålar för underhållande kvällar med musik, smak och mat. Jonas Jonasson har en egenskap att höra smaker när han lyssnar på musik. Under Det låter salt bjuder vi in gäster som talar om musik, varpå Jonas sätter smaker de olika artisterna. Därefter lagar Sofie mat efter musiksmakerna. Premiär 14 december!

Uppdragskonferenser (2017)

Malmö Näringslivsgala

Uppdragskonferenser (2016)

Social Innovation Summit

Malmö Näringslivsgala

Urban Magma
Uppdragsgivare: Sustainable Business Hub

Uppdragskonferenser (2015)

SSA – Älska samverkan
Uppdragsgivare: Region Skåne

Modelica (hösten 2015)
Uppdragsgivare: Dassault Systèmes

Urban Magma
Uppdragsgivare: Sustainable Business Hub

MIV 15, Mötesindustriveckan

Lyssna – en konferens om ljud
Uppdragsgivare: LMK Stiftelsen.

Social Innovation Summit
Uppdragsgivare: MSI – Mötesplatsen för social innovation

Altitude-teamet har tidigare bland annat arbetat med

  • The Conference
  • Moving Images
  • Generator
  • Media Evolution
  • Vetenskapliga och medicinska kongresser
  • Mässarrangemang

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och idéspåning!